AVRUPA LİGİ

Şenol Güneş Skenderbeu Beşiktaş maçı ilk 11'ini işaret etti

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Skenderbeu maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında iddialı konuştu.

Şenol Güneş Skenderbeu Beşiktaş maçı ilk 11'ini işaret etti
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Skenderbeu maçı öncesi iddialı konuştu.

Dün akşam basın toplantısı düzenleyen Güneş, rakiplerini önemsediklerini belirterek iyi futbol oynayarak 3 puanı almak istediklerini söyledi. İyi başlayıp iyi bitirmek istediklerini vurgulayan tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti:

FENERBAHÇE MOLDE MAÇININ CANLI YAYINI

SKENDERBEU BEŞİKTAŞ MAÇININ CANLI YAYINI

Disiplinli ve istekli
"Burada olduğumuz için çok mutluyuz. 3 puan bizim için de onlar için de bir ihtiyaç. Güzel bir maç olmasını bekliyorum. Cezalı Olcan, sakat Oğuzhan dışında bir eksiğimiz yok. Takım olarak en az onlar kadar disiplinli ve isteyerek 3 puanla ayrılmak istiyoruz."

 

Ben de bilmiyorum!
Kendisi için her maçın kazanılması gereken bir maç olduğunu ifade eden Güneş, "Rakibin iyi oyuncuları var, buna hazır olacağız. Zirveye çıkmak çok önemlidir ama oraya gitmek için merdiven basamağına iyi basmak gerekir" diyerek şöyle konuştu: "Yarın (bugün) kimin oynayacağını ben de bilmiyorum. Yarın karar vereceğim. Herkes ilk 11'de oynayabilir. Ama oynayacak olan en iyi oyuncular olacaktır. Takım olarak sahaya çıkacağız. Bu maçı kazanmak istiyoruz, diğer maçları düşünmüyoruz.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER