BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş yeni yıldızların neden oynamadığını açıkladı!

Beşiktaş'ta yönetim ve taraftarlar, yeni transferlerin neden oynatılmadığını merak ediyor. Bu konuyla ilgili teknik direktör Şenol Güneş'ten açıklama geldi.

Şenol Güneş yeni yıldızların neden oynamadığını açıkladı!

Son günlerde Beşiktaş'ta çok fazla tartışma konusu olan,Transferler Şenol Güneş'e sorulmadan yapıldı iddialarına  kendini savunma ihtiyacı bile duymayan Güneş, hiç kimseye karşı bir önyargısının olmadığını söyledi.

Yakın çevresine bu konudaki iddialarla ilgili rahatsızlığını dile getiren Güneş, kararının nedenini de şöyle anlattı:

TEMSİL ÖNCELİĞİ ESKİ OYUNCULARINDIR

"Benim birinci işim, çalıştırdığım takımı beklenen ve istenen hedeflere ulaştırmak. Bu konuda kendi egomu hiçbir zaman ön planda tutmam. Takımın menfaatlerine uygun kararları almaktan da hiçbir zaman kaçınmam. Eleştirenler şunu görmeli ki, elimde son 2 sezonun şampiyon kadrosu var. Bazı oyuncular gitse de bu takım iki sezondur üst üste Beşiktaş'a şampiyonluk yaşattı. O yüzden öncelikle oynamak ve Beşiktaş'ı temsil etmek onların hakkı. Bu konuda kararlıyım."

DAHA İYİ OLUP, FORMAYI ALSINLAR

"Ortada bir başarısızlık yokken, sırf yeni transfer oldular diye ya da önemli isimler oldukları için; diğer oyuncuları kulübeye koyup, yenileri oynatmam doğru olmaz. Bu genel adalet anlayışına da Şenol Güneş'in adaletine de uygun bir seçim olmaz. Takım başarılı gittiği sürece, eldeki oyuncular oynar. Diğerleri de yavaş yavaş kadroya girer, kendini kanıtlar. Oynayandan daha çok katkı sağlayacağını gösterir. O zaman sorun yok. Antrenmanlarda daha çok çalışıp, daha iyi olduklarını gösterirlerse, zaten formayı kapacaktır."

Cenk Tosun'a Ada'dan resmi teklif

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER