GALATASARAY

Şenol Güneş zaferin şifresi belirledi

Beşiktaş'ta Türk Telekom Arena’dan 3 puanla ayrılmanın formülünü belirlendi.

Şenol Güneş zaferin şifresi belirledi

Ligde bu akşam şampiyonluk yolundaki kritik maçta Galatasaray’a konuk olacak Kara Kartal’ın hocası Şenol Güneş, zaferin şifresi belirledi. Oyuncularından başlama düdüğüyle rakip kaleye baskı yapmalarını isteyen tecrübeli hoca, ilk 30 dakikada bulacakları golle işi erkenden bitirmeyi planlıyor.

Kara Kartal’ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, hazırladığı 5 maddelik eylem planıyla birlikte Aslan’ı evinde yıkıp artık ufukta görülmeye başlayan şampiyonluğa Beşiktaş’ı bir adım daha yaklaştırmayı planlıyor.

Fanatik'in haberine göre; Derbide oyunu takımın Alman golcüsü Mario Gomez’in üzerine kuracak olan Şenol hoca, orta alanda görev yapacak Jose Sosa ile kanatlardaki isimler Olcay Şahan ve Ricardo Quaresma’nın desteğiyle ilk 30 dakikada gol bulup öne geçmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe'nin yol haritası UEFA'dan

Oyun hakimiyeti kurulacak

Dev maça eksik kadroyla başlayacak olan Galatasaray karşısında skor avantajını yakaladıktan sonra rakibin direncini kırmayı planlayan Şenol hoca, ardından orta alandaki yoğun pas trafiğiyle birlikte oyunu Cim Bom’un sahasına yıkmayı planlıyor. Özellikle savunma oyuncularından tehlike yaratacak ve geri paslardan kaçınılmasını isteyen Güneş, topun olabildiğince Galatasaray’ın bölgesinde tutulmasını istedi.

Voleybol maçlarında olduğu gibi...

Oyunun sıkıştığı anlarda Ricardo Quaresma başta olmak üzere; Sosa, Olcay Şahan ve atağa çıktığında Oğuzhan,sürekli oyun içerisinde yer değiştirecek. Voleybol maçlarında olduğu gibi farklı bölgeye geçen ismin yeri anında diğer arkadaşı tarafından doldurulacak.
Sald

Kontralarla vurulacak!

Maç içerisinde rakibin savunma oyuncularının arkasına gönderilecek uzun paslarla pozisyon yaratılması konusunda öğrencilerine çalışmalar yaptıran 63 yaşındaki hoca, ayrıca Mario Gomez’e yerden ve havadan sürekli pas gönderilmesini istedi.

Dusko Tosic’e özel görev

90 dakika boyunca oyuncularına hücum hattında tempoyu düşürmemeleri konusunda uyarıda bulunan başarılı çalıştırıcı, takım savunmasının da kalabalık tutulmasını istedi. Bu mücadelede sahaya süreceği stoperler, Marcelo ve Tosic’e ek olarak bek hattındaki İsmail ve Beck’e de özel görev veren Güneş, başta Podolski olmak üzere Cim Bom’un hücum hattına maç sırasında alan bırakılmaması talimatını verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER