BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'e ağır fatura!

Fenerbahçe derbisinde hakem Ali Palabıyık’a küfür ettiği gerekçesiyle sahadan atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş başını büyük derde soktu.

Şenol Güneş'e ağır fatura!

Şenol Güneş’in 58. dakikadaki faul kararı sonrası kullandığı ağır ifadeler hakem raporlarına yazıldı. Hakemler tarafından duyulmadığı için raporlarda yer almayan, “O.... çocukları” şeklindeki küfrün ise temsilcilerce yazıldığı aktarıldı. Tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilecek Beşiktaş’ın hocasına asgari 3 maç ceza geliyor.

Karşılaşmanın 58. dakikasında Pepe’nin Valbuena’ya yaptığı hareketin Palabıyık tarafından faulle cezalandırılmasına bir hayli sinirlenen Güneş’in, “Allah belanızı versin. Hepinizi s...m. Bunun neresi faul?” sözleri hakem raporlarına yazıldı. Dördüncü hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun uyarısı üzerine Güneş, hakem Ali Palabıyık tarafından tribüne gönderilmişti.

Şenol Güneş hakeme küfür etti!

Bu ihraç sonrası deneyimli teknik adamın televizyon görüntülerine de yansıyan, “O... çocukları” şeklindeki küfrünün ise hakemler tarafından duyulmadığı ve bu nedenle rapora geçmediği öğrenildi. Ancak milyonlarca kişinin gözleri önündeki bu ağır hakaretin Türkiye Futbol Federasyonu hukukçuları tarafından incelemeye alınacağı bildirildi.

Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen Beşiktaş'ı savundu!

Milliyet'in haberine göre; Derbinin federasyon temsilcileri Şevket Canıtez, Sururi Saydam ve Murat Kangalgil’in, Şenol Güneş’in atıldıktan sonraki ağır küfrünü raporlarına yazdığı da belirtildi. Tedbirli olarak yarın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi beklenen Güneş’in dosyasının hakem ve temsilci raporlarıyla bir hayli kabardığı ifade edildi. Siyah-beyazlı teknik adamın, disiplin talimatının, “Kişilik haklarına saldırı, hakaret, tehdit ve tükürme” başlıklı 41. maddesinin (c) bendine göre işlem göreceği kaydedildi.

Bu madde hükümleri çerçevesinde Şenol Güneş’in alacağı asgari ceza 3, azami ise 7 maç olacak. Güneş 3 maç ceza alırsa Trabzonspor, Gençlerbirliği (D) ve Medipol Başakşehir maçlarında kulübedeki yerini alamayacak.

Yorumlar
TREND HABERLER