MİLLİ TAKIM

Şenol Güneş'in Milli Takım kariyeri başlamadan bitti

Beşiktaş, tecrübeli hocanın hem milli takımı hem de Kartal’ı çalıştırmasının kimseye katkı sağlamayacağını vurguladı. Bu karar sonrası Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın ismi öne çıktı.

Şenol Güneş'in Milli Takım kariyeri başlamadan bitti

A Milli Takım'da Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından koltuğa kimin oturacağı belirsizliğini koruyor.

Terim'in gidişiyle gündeme gelen ilk isim olan Şenol Güneş, dün sürpriz bir şekilde TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le bir araya geldi. Gizli gerçekleşen görüşmenin detayları ise Hollywood filmlerini aratmadı.

İspanya'daki Marbella kampını bitiren Beşiktaş, dün saat 07.00 sularında İstanbul'a indi. Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri yerine TFF'nin merkezi Riva'ya gitti.

Başkan Yıldırım Demirören ile yöneticiler Cengiz Zülfikaroğlu ve Servet Yardımcı, saat 09.00'da Güneş'i makamında kabul etti.

Şenol Güneş'e yapılan teklif ortaya çıktı! İşte Beşiktaş'ın cevabı

ORMAN’LA GÖRÜŞTÜ

Gerçekleşen zirve bir hayli uzun sürerken Demirören, saat 14.00'te Güneş'e Dünya Kupası elemelerinde oynanacakUkrayna, Hırvatistan, İzlanda ve Finlandiya maçlarında milli takımın başına geçmesi için teklif yaptı.

Bunun üzerine Güneş, Başkan Fikret Orman ile konuyu görüşmek için zaman istedi. Saat 19.30'da ise Beşiktaş'ın resmi sitesinden “Böyle bir çalışma modeli, hem hepimizin ortak gururu olan Milli Takımımıza hem de ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaşımıza katkı sağlamayacaktır” açıklaması geldi ve milli takımda Güneş devri başlamadan kapandı.

Bu karar üzerine TFF'nin Abdullah Avcı'ya yöneldiği öğrenildi. Başakşehir'in yarın Club Brugge ile oynayacağıŞampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçının ardından Avcı'ya teklif götürülecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER