BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'in sürpriz Fenerbahçe planı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kupadaki Fenerbahçe derbisinde kadroda birçok değişikliklere imza atacak.

Şenol Güneş'in sürpriz Fenerbahçe planı!

Beşiktaş'ın, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe'yi ağırlayacağı derbi öncesi teknik direktör Şenol Güneş'in planı belli oldu.

Şenol Güneş hafta sonu Süper Lig'de Fenerbahçe'yi mağlup eden ilk 11'de tam 7 değişiklik yapacak. Kaleyi Fabri yerine Tolga Zengin'e emanet edecek olan tecrübeli teknik direktör, Domagoj Vida ve Adriano'yu da yedek kulübesine çekecek.

Gökhan Gönül, Pepe, Tosic ve Caner Erkin'den oluşan defans hatının önünde Gary Medel ve Tolgay Arslan görev alacak. Cezasını tamamlayan Talisca da Fenerbahçe derbisiyle ilk 11'e geri dönecek.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

MUSTAFA PEKTEMEK VE NEGREDO İLK 11'DE! : Vagner Love'u da dinlendirmeye karar veren Şenol Güneş, ileri üçlüde Jeremain Lens, Mustafa Pektemek ve Alvaro Negredo'ya forma verecek.

Derbinin yıldızları Ricardo Quaresma ile Ryan Babel, bu karşılaşmaa Şenol Güneş'in hamle oyuncuları olarak yedek kulübesinde bekleyecek.

Beşiktaş muhtemel 11'i: Tolga, Gökhan, Pepe, Tosiç, Caner, Medel, Tolgay, Lens, Talisca, Mustafa Pektemek, Alvaro Negredo

Yorumlar
TREND HABERLER