BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten Ahmet Çakar'ın sözlerine yanıt

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda 2-0 kazandıkları Bursaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten Ahmet Çakar'ın sözlerine yanıt

Şenol Güneş'ten maç sonu olay iddia! Beşiktaş'ın Bursaspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısına Şenol Güneş'in sözleri damga vurdu.

Güneş, "Beşiktaş üzerinde bir kamuoyu oluşturmak isteniyor. Kaybettiğimiz maçlara bakın. Başakşehir maçında Gençlerbirliği 2 değişiklik yaptı. 2 sarı karta bakın. Visca ağzını kapatıyor hakemle ne konuşuyor, ona bakın." ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar Dursun Özbek'e 'amk' diyen Tunç Üner'i rezil etti

"VISCA AĞZINI KAPATIYOR'

"Başakşehir maçında G.Birliği 2 değişiklik yaptı. 2 sarı karta bakın. Algı yapmak istiyorsunuz, Ahmet Çakar ona da baksın. Başakşehir-Gençlerbirliği maçında Visca ağzını kapatıyor da hakemle ne konuşuyor, ona bakın!"

'SEZON BAŞINDAN BERİ ALGI OPERSYONU YAPIYORLAR'

"Bu oyunu sezon başından beri oynuyorlar, algı operasyonudur gidiyor. 2. yarıda 5 dakika uzatma oldu, 3 dakika verilebilirdi. Oğuzhan'a, Aboubakar'a yapılan pozisyonlarda kırmızı verebilirdi. Hakem art niyetli miydi? Beşiktaş üzerinde bir kamuoyu oluşturmak isteniyor. Kaybettiğimiz maçlara bakın. Bu spekülasyonlar yapılıyor."

"HAKEM İKİLİ BOĞUŞMALARA İZİN VERDİ"

"Zor maçlar oynuyoruz. Bursaspor da kora kor mücadele etti. Bursa, Trabzon bunlar zaten futbol kentleri, yarışın içinde olmalılar. Umarım öyle olur. Hakem İngiltere'de oynanan bir maç gibi ikili boğuşmalara çok izin verdi. Öyle olunca agresif anlar da arttı. Özellikle ilk yarıda Bursaspor çok mücadele edince ikinci yarıda dirençlerinin düşeceğini biliyorduk."

"QUARESMA İKİNCİ KARTI GÖREBİLİRDİ"

"Oyunun başından itibaren sert bir maç oldu. Agresif, kontrolsüz girmeler oldu. Riskleri vardı bunun, Quaresma ikinci kartı görebilirdi. İkinci yarıda iki forvetimizin olması avantaj oldu. Golü de erken bulunca Demba Ba'yı almaya gerek görmedim. Bizim sıkıntımız, çok üstün oynuyoruz, ama rahat gol yiyoruz, yakalayıp atamıyoruz. Rakibi forse eden bizdik. Bursaspor gücü oranında direnç koydu. Bursaspor bu dirençle oynarsa, iyi bir kadroyla yukarıyı zorlar. Kalan üç maçı da kazanmak istiyoruz. İki maçı seyircimizin desteğiyle kazanmak istiyoruz, Antep'teki maçta da savaşacağız."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER