BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten flaş açıklama!

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş ile Caner Erkin, Leipzig maçı öncesi basın toplantısı düzenlediler. Güneş; Pepe, Quaresma, Atiba, Babel ve Gökhan Gönül'ü kadroya neden almadığı konusuna da açıklık getirdi.

Şenol Güneş'ten flaş açıklama!

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş ile Caner Erkin, Leipzig maçı öncesi basın toplantısı düzenlediler.

Güneş'ten önce söz alan Caner Erkin şunları söyledi:

'Her sene üzerine koyarak gidiyoruz'

"Gülünce her şey geçer, ben böyle düşünüyorum. Sonuçta bu futbol. Kaybedebiliyoruz da kazanabiliyoruz da."

"Her sene üzerine bir şey koyarak gidiyoruz. Bunu da herkes görüyor. İlerleyen senelerde çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Zaten büyük bir kulübüz, daha da büyüyoruz."

Şenol Güneş ise şunları söyledi:

'Hedefleri, yatırımları büyük, tecrübeleri eksik'

"Rakibimizin gücünün farkındayız. İyi oyuncuları ve iyi teknik adamları var. Hedefleri büyük, yatırımları büyük, tecrübeleri eksik. Bu yıl onlar için tecrübe yılıydı."

'Lyon'daki olayların sorumlusu biz değiliz'

"Taraftarı olmayan bir futbolun keyfi olmaz. Bu bir eksikliktir. Burada bize sorulmadan böyle bir karar alındı. Bana göre haksız bir karar. Lyon'da olan olayların sorumlusu biz değiliz. Sahaya yansıyan her olumsuzluğun karşısındayız. Ben futbolun birleştirici bir unsur olduğunu düşünüyorum. Almanya-Türkiye dostluğunun her alanda olduğunu biliyoruz. Almanya'nın da Türkiye'nin de birbirlerine katkıları var. Geldiğimiz zaman yabancılık çekmediğimiz bir ülkede taraftarlar neden yan yana maç izlemesin?"

O isimleri neden kadroya almadı?

"Pepe, Quaresma, Atiba ve Babel çok maç oynadılar ve yorgundular. Gökhan'ın ufak bir problemi vardı. Hafta sonu için sorun çıksın istemedik."

'Futbolda dün yoktur'

"Hedefimize ulaştık ama futbolda dün yoktur. Yarın ki maçtan sonra kazanmış olarak burada olmak istiyorum."

"Spor karşılaşmaları bir yarıştır, rakibi yok etme savaşı değildir. Bu oynanan oyunun dostluğa, kardeşliğe ve barışa hizmet etmesini istiyorum."

Şampiyonlar Ligi yayıncısı değişti! Şifre kalkıyor mu?

Yorumlar
TREND HABERLER