BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten küfür özrü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçında ettiği küfür için özür diledi.

Şenol Güneş'ten küfür özrü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçında rakip takım kulübesine doğru sarf ettiği kötü sözler için özür diledi. 

Dün akşam oynanan Beşiktaş-Sivasspor karşılaşmasında saha bir anda karışmış ve Şenol Güneş ile rakip yardımcı antrenörü arasında küfürleşmeye varan bir tartışma yaşandı.

Güneş, bugün yaptığı açıklamada sarf ettiği kötü sözlerden ötürü özür diledi.  

Saha karıştı Şenol Güneş küfür etti

İşte o açıklama:

22 Kasım 2015 tarihinde Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanan müsabakayı, kulüp teknik sorumlusuna ayrılmış olan bölümden takip ederken, bizim bulunduğumuz alana doğru bir hareketlenme gördüm.

Müsabaka atmosferi ve heyecanı içinde o anda tam olarak nedenini anlayamadığım hadise; Sivasspor yardımcı antrenörünün ve daha sonra Sivasspor yöneticisi olduğunu öğrendiğim bir şahsın, bizim alanımıza ve kadromuza, fiziksel ve sözlü müdahalesine dönüştü. 

Sivassporlu oyuncuya İngilizce küfür!

ÖZÜR DİLİYORUM 

O anda cereyan eden hadisenin ayrıntılarını; maç ve olay anının gerilimi nedeniyle net olarak hatırlamıyorum. Bize karşı sarf edilen sözlerin niteliği ne olursa olsun, ağzımdan yanlış bir kelime çıktıysa, kamuoyundan özür diliyorum.

Sivasspor Teknik Direktörü Sayın Okan Buruk’la aramızda herhangi bir gerilim yaşanmamıştır. Kendisi, olayları yatıştırıcı yönde tavır ve tutum göstermiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Şenol Güneş

Futbol A Takım Teknik Direktörü

Yorumlar
TREND HABERLER