BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten maç sonu acı itiraf!

Almanya deplasmanında Bayern Münih'e 5-0 mağlup olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, "Başka sebepler söyleyerek kendimizi avutmaya gerek yok" dedi.

Şenol Güneş'ten maç sonu acı itiraf!

Bayern Münih deplasmanında alınan farklı mağlubiyeti yorumlayan Şenol Güneş, eksik kalmalarının planlarını bozduğunu dile getirdi.

"10 KİŞİ KALINCA KONTROLÜ ONLARA VERDİK" : Şenol Güneş, "Bugüne kadar oynadığımız oyunlarla hak ederek buraya geldik. İyi oynamadık. Rakip zaten 11'e 11 iken de üstündü, 10 kişi kalınca kontrolü onlara verdik. İlk yarı bitene kadar direnmeye çalıştık. İkinci yarı hem moral hem de fizik gücü olarak düşmeye başladık. Zaten rakip kaleye gidemiyorduk, ikinci yarı daha da düştük. Daha iyi bir futbol izlettirmek istedik ama olmadı." dedi.

"ARTIK LİGE BAKACAĞIZ" : Kırmızı kartı değerlendiren Şenol Güneş, "Lig ayrı yarışma, Şampiyonlar Ligi ayrı yarışma. Şampiyonlar Ligi bu işin en üst seviyesi. Şimdi bundan sonra lige döneceğiz. Şampiyonlar Ligi'ndeki şansımızın kalktığını düşünüyorum. İyi bir takıma karşı 5-0 kaybettik. Lige bakacağız artık." ifadelerini kullandı.

"KENDİMİZİ AVUTMAYA GEREK YOK" : Hakem Ovidiu Hategan'ın daha fazla Bayern Münih lehine karar verdiği yönünde bir soru üzerine Şenol Güneş, "Hakemle ilgili konuşacak bir şeyimiz yok. Hücuma çıkarken gücümüz yetmedi. İlk yarı Vagner Love'ın pozisyonu vardı. İkinci yarı pozisyonları söylemiyorum çünkü oyun kopmuştu. Başka sebepler söyleyerek kendimizi avutmaya gerek yok." dedi.

Jupp Heynckes'ten Beşiktaş'a övgü!

Yorumlar
TREND HABERLER