BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten oyuncularına eleştiri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 biten Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kaybedilen 2 puan için üzgün olduklarını belirten Güneş, "Bütün futbolcularımız kendi oyununun altında oynadı.'' dedi.

Şenol Güneş'ten oyuncularına eleştiri


Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, İkinci yarı daha iyi oynadıklarını belirtirken, "İkinci yarı daha iyiydik ama düşündüğümüz oyun temposundan aşağıdaydık. Her oyuncumuz kendi ortalamasının altında oynadılar.'' diye konuştu.

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

''Oyunun tamamında düşündüğümüz oyunun gerisindeydik. İlk yarı ne hücum teşebbüsünde buldular, ne savunmada dirençli oynadılar. Rakip de uzun toplarda başarılı olup pozisyon buldu.''

"İkinci yarı daha iyiydik ama düşündüğümüz oyun temposundan aşağıdaydık. Her oyuncumuz kendi ortalamasının altında oynadılar. Rakip iki santrafora dönünce, Necip'i oyuna alarak Medel'i Sakho'ya yakın oynattık. Hiç beklenmeyen bir gol yedik. Adriano geç kaldı."

"Oğuzhan da topları alıp hücuma iletince etkili olmaya çalıştık. Beklemediğimiz bir anda Quresma yerdeyken ve bazı oyuncular ona odaklanmışken üç tane oyuncunun arasından yediğimiz kötü. Rakibi etkili atağı ve pozisyon yokken yenen gol şok etkisi yaptı."

"Rakibimizin işine geldi çünkü beraberliğe razıydılar. Bizim oyunumuz da beraberliğe razı olan rakibin işine geldi."

Bursaspor - Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

Yorumlar
TREND HABERLER