BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten Porto maçı öncesi açıklamalar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Porto maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında kaleci Fabricio ile birlikte açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten Porto maçı öncesi açıklamalar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Porto ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında kaleci Fabricio ile birlikte açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle:

"Şampiyonlar Ligi'nde sezonun 5. maçına çıkacağız. Rakibimizin iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Biz de iyi bir takımız. Kazanmak istiyoruz, umarım böyle olur. Şu anda sakat bir oyuncumuz yok. Listedeki bütün oyuncularımız oynayabilir. Geçmişteki başarılarımız tabii ki önemli. Ama biz geleceğe bakıyoruz. Bugün için grupta önemli bir avantajımız var. Porto maçında kendi maçımızı oynayıp kazanmak istiyoruz."

Beşiktaş'ın Porto maçındaki kozu


"Yarın Aboubakar'ın başarısız olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz"

"Aboubakar bize kiralık geldi. Başlangıçta biraz zorlukları vardı. Güçlü, işini seven bir oyuncuydu. Katkı yaptı. Yine gelebilir, yine gidebilir. Futbolda şartlar önemli. Yaptığı hizmetlere teşekkür ediyoruz ama yarın rakibimiz. Etkili bir oyuncu. Porto'nun bütün oyuncuları iyi. Yarın Aboubakar'ın başarısız olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

"Porto'nun sürekli hücum edeceğini düşünmüyorum"

"Porto'nun hocasının düşüncelerini bilemiyorum. Beni çok da ilgilendirmiyor. Porto'nun sürekli hücum edeceğini düşünmüyorum. Kontrollü de oynayacaklardır. Burada en avantajlı biziz. İyi oynayıp kazanmamız bizim için iyi iş olacaktır. Bundan sonrası için bize güven verecektir. Şampiyonlar Ligi'nde en iyisini yapmak istiyoruz, yarın da kazanmalıyız. Ama bu hep hücum yapacağız anlamına gelmiyor."

Beşiktaş Avrupa kupalarında 201. maçına çıkıyor

Fabricio'nun açıklamaları ise şöyle:

"Geçen seneki Şampiyonlar Ligi maceramızdan dersler aldık. Bizim için büyük tecrübe oldu. Bu sene onun yansımasıyla birlikte daha iyi performans göstermek istiyoruz."

"Umarım Aboubakar geçen sene yaptıklarını yarın yapamaz"

"Aboubakar'ı tanıyoruz. Geçen sene burada büyük emekleri vardı. Abubakar, Porto'nun en güçlü yanlarından biri ama Porto'nun en güçlü yanı takım bütünlüğü. Umarım Aboubakar geçen sene yaptıklarını yarın yapamaz ve umarım işler onun için iyi gitmez."

Yorumlar