SÜPER LİG

Şenol Güneş'ten TFF'ye tepki

Karabük maçından sonra 1 ayda çok kritik 8 karşılaşmaya çıkacak Beşiktaş’ta, Şenol Güneş TFF’ye tepki gösterdi.

Şenol Güneş'ten TFF'ye tepki

Yönetime dert yanan kurt hocanın “Münih dönüşü derbi, 3 gün sonra da kupada yine Fenerbahçe maçı var. Bu kadarı plansızlığın da ötesinde art niyet” dediği öğrenildi.

Yarın Süper Lig’de Karabükspor’u konuk edecek olan Beşiktaş, sonrasında çok zorlu bir sürece giriyor. Fanatik'in haberine göre; 1 aylık periyotta Kartal’ın 3 kulvarda çıkacağı 8 maçta adeta kaderi çizilecek. Özellikle Bayern Münih deplasmanı dönüşündeki program, teknik direktör Şenol Güneş’i tedirgin ediyor. Bu konuda yönetime dert yanan tecrübeli hocanın, “Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig fikstürü çok önceden belli. Futbol Federasyonu da kupa programını buna göre yapacak! Almanya dönüşü derbi maçımız var, 3 gün sonra da kupada yine Fenerbahçe ile karşılaşıp, ardından Trabzonspor deplasmanına gideceğiz... Bir sürü zaman varken, kupa maçının araya girmesi plansızlığın ötesinde art niyet. Sadece Beşiktaş değil, her takım için adaletsizlik var” dediği öğrenildi.

Hasan Şaş kendisine küfür eden takipçisine tepki gösterdi

İki derbi de iç sahada : Beşiktaş’ın, Türkiye Kupası yarı Final ilk maçında Fenerbahçe ile 28 şubat veya 1 Mart’ta oynaması beklenirken, ligdeki Trabzonspor karşılaşması ise 4 Mart’ta. Toplamda 8 maçlık periyotta Beşiktaş hem lig, hem kupa hem de şampiyonlar Ligi’nde kopma yaşayabilir. şenol Güneş’in özellikle ligde zirveden uzaklaşmamak adına kupadaki Fenerbahçe mücadelesinde rotasyona gidebileceği öğrenilirken, en büyük avantaj ise ezeli rakiple farklı kulvarlarda yapılacak her iki maçın da Vodafone Park’ta oynanacak olması.

Galatasaray'da kayyum tehlikesi!

Yorumlar
TREND HABERLER