BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten Trabzonspor uyarısı

Karadeniz turuna 2-1’lik Rizespor galibiyetiyle başlayarak moral depolayan Beşiktaş, yarın oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasına kilitlendi.

Şenol Güneş'ten Trabzonspor uyarısı

Tecrübeli teknik adam, yarın Trabzonspor’la oynayacakları mücadelenin kolay geçmeyeceğini söyledi.

Şenol hoca, “Trabzon’un ligde bulunduğu konum, onların gücünün göstergesi değil. Bizi oldukça zorlu bir maç bekliyor. Herkes son ana kadar mücadeleye hazır olsun” diye konuştu.

Yeşil-Mavililer karşısında sergiledikleri istekli futbolla dikkat çeken Beşiktaşlı futbolcuların hocası Şenol Güneş, Trabzon deplasmanında daha etkili bir oyun ortaya koymaları gerektiğini düşünüyor...

Ronaldo'dan Suriyeli çocuklara destek

Dünkü idman öncesinde öğrencilerine uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, “Trabzon’un ligde bulunduğu konum, onların gücünün göstergesi değil. Bizi oldukça zor bir maç bekliyor. Eksiklerimizin olduğu doğru ama sahada 11 kişi olacağız. Şampiyonluk için Rize’nin ardından Trabzon’da da kazanıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Bunun için formayı giyecek olan herkes son ana kadar mücadeleye hazır olsun” ifadelerini kullandı.

Mandıralı eski hocasına karşı

Beşiktaş’ın Rizespor’la önceki akşam Didi Stadı’nda oynadığı mücadeleyi tribünden takip eden Trabzonspor’un hocası Hami Mandıralı, eski hocası karşısından puanla ayrılmayı hedefliyor.

Yorumlar
TREND HABERLER