AVRUPA LİGİ

Şenol Güneş'ten yenilgi yorumu

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşmayı değerlendirdi.

 Şenol Güneş'ten yenilgi yorumu

UEFA Avrupa Ligi'nde Sporting'e mağlup olarak gruplardan çıkamayan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşmayı değerlendirdi.

Şenol Güneş'in açıklamalarından derlenenler şöyle;

"Çok üzgünüz. Gruptaki bütün maçlara baktığımızda hatta bugün oynadığımız oyuna baktığmızda, kaybetmeyi hak etmedik. İlk golü yiyene kadar maçın kontrolü bizim hakimiyetimizdeydi. İlk golden sonra bi panikledik ve o gol ile 2 gol daha yedik. Deplasmanda da olsak bu maçı kazanabilirdik ama olmadı, kaybettik. Son anlarda bir gayretimiz vardı ama başaramadık. Grupta yine aynı şeyleri yaşadık, hiç bir maçı kaybetmeyi hak eden bir futbol oynamadık ama sonuca ulaşamadık. Bu geceden büyük dersler çıkarmamız gereken bir maç oldu. Çok basit goller yedik. Oyunu iyi oynamaya çalıştık ofsaytlara çok düştük. Oyun için olumsuz birşey diyemem. Golden sonra 10 dakika bocaladık ve 3 oldu.

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçının sonucu ve özeti

"Yediğimiz gollerden sonra sadece kaleciye yüklenmemeliyiz. Kaleci, savunma, orta saha, forvet komple bir takım olarak oynuyoruz. Bir suçlu yaratmamalıyız. Hep beraber kaybettik, hep beraber suçluyuz"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER