GALATASARAY

Serdar Aziz Galatasaray'a imza attı

Galatasaray'ın bu sabah KAP'e bildirdi Serdar Aziz kendisini 4 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Serdar Aziz Galatasaray'a imza attı

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende Serdar Aziz kendisini 4 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

 Törende ilk olarak söz alan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek,  Yeni bir sezona hazırlandıklarını belirterek, "Gectiğimiz dönemde performansımızı etkilieyen eksiklerimizin çerçevesinde yeni sezona Galatasaray'ı daha güçlü hale getirebilmek için transferlerimize başladık. İlk transferimiz Serdar Aziz. Uzun zamandır yakından takip ettiğimiz bir futbolcu. Kendisinin çok verimli olacağını düşünüyorum. Galatasaray ailesine hoşgeldin diyorum' dedi.

Galatasaray Serdar Aziz transferini açıkladı


Dursun Özbek'in ardından söz alan Serdar Aziz ise  şöyle konuştu:

'Ben hedefleri büyük olan bir futbolcuyum. Elimden gelen en iyi mücadeleyi Galatasaray kulübü için vereceğim. İnşallah bundan sonra hep birlikte büyük hedefeler şampiyonluklara koşacağız. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Transferimle yakından ilgilendi. Yönetim kurulumuzu da teşekkür ediyorum'

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER