GALATASARAY

Serdar Aziz'den büyük fedakarlık!

İlk geldiği sezonu kaçıran, bu kez yakaladığı şansı bırakmayan Galatasaray’ın başarılı stoperi, futbola ara vermemek için operasyonu reddetti. Maicon ile iyi bir ikili olan Serdar, Kasımpaşa maçındaki performansıyla takdir topladı.

Serdar Aziz'den büyük fedakarlık!

Galatasaray bu sezon ligde fırtına gibi eserken, savunmada çok iyi görünen Serdar Aziz’in ilginç bir öyküsü ortaya çıktı.

Bu sezon Maicon’la iyi bir ikili oluşturan ve 5 haftada çok iyi performans ortaya koyan 26 yaşındaki futbolcu görev alma uğruna yamuk burunla dolaşmayı tercih etti.

Milli formayla Ukrayna karşısında burnu kırılan Serdar Aziz’e ameliyat olması gerektiği aksi takdirde burnunun yamuk kaynayacağı belirtildi. Takımdan uzak kalmak istemeyen sarı-kırmızılı futbolcu bu nedenle operasyonu reddetti. Burnunun yamuk kaynayacak olmasını sorun etmeyen Serdar Aziz, “Burnumun şekli önemli değil. Oynamak istiyorum” dedi.

Geçen sezon geçirdiği çapraz bağ ameliyatı yüzünden uzun süre takımdan uzak kalan Serdar Aziz’in bu sezon iyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra tekrar futbola ara vermek istemediği ve bu yüzden bıçak altına yatmadığı bildirildi.

Serdar Aziz’in özverisinden ve formundan memnun olan teknik direktör Igor Tudor’un, bu yüzden Maicon ile beraber bu ikiliyi bozmayacağı bildirildi. Sarı-kırmızılı futbolcu, milli maçlar sonrası çıkılan Antalyaspor karşılaşmasında, burnuna yapılan özel bandajla sahaya çıkmış ancak bunun performansını olumsuz etkileyebileceğini düşünerek Kasımpaşa karşılaşmasında onu da kabul etmemişti.

‘İşimi yapıyorum’

Galatasaray’ın başarılı isimlere arasında yer alan ve takdir gören Fernando “Sadece işimi yapıyorum” dedi. Kasımpaşa maçında da sahanın iyileri arasında gösterilen Brezilyalı futbolcu, “Sahada bir işçi gibi olmam gerektiğinin farkındayım. Bunu abartmaya gerek yok” diye konuştu.

Rezan Çorlu'nun menajerinden Galatasaray açıklaması

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER