GENÇLERBİRLİĞİ

Serdar Gürler'den Trabzonspor itirafı

Gençlerbirliği'nin yıldız futbolcusu Serdar Gürler, Trabzonspor'dan ayrılış süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Serdar Gürler'den Trabzonspor itirafı

Gençlerbirliği'nin milli futbolcusu Serdar Gürler, kulüpten gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini, başkent ekibinin özel bir kulüp olduğunu belirtti.

Kulüpten yapılan açıklamada, milli oyuncunun, takım hakkındaki düşüncelerinden, Fransa'dan Türkiye'ye uzanan hikayesine kadar birçok konuda görüşlerine yer verildi.

Fransa doğumlu 24 yaşındaki oyuncu, futbola sokakta başladığını belirterek, "dört yaşındaydım, sadece eğlenmek için oynuyordum. Altyapı takımlarında bir dönem Bursaspor'da oynayan, şimdi Villarreal'deki Cedric Bakambu ile birlikte oynamıştım. Benim oynadığım dönemde profesyonel olan bir tek o var takım arkadaşlarımdan." ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye gelişinin "çok garip" olduğunu kaydeden oyuncu, şöyle devam etti:

"Bulgaristan'da bir takıma imza atmak üzereydim. Şimdi Fenerbahçe'de oynayan Aatif Chahechouhe'nun takımı Chernomorets vardı. Beni istemişlerdi, imza aşamasına gelmiştik. Ama o sırada Elazığspor'dan teklif aldım. Elazığspor Sportif Direktörü Özgür Öztürk aradı ve kadroda görmek istediklerini söyledi. Ben de karar değiştirdim. Kendi ülkemde oynamanın benim için daha iyi olabileceğini, yabancılık çekmeyeceğimi düşündüm. Oradan kaçar gibi buraya geldim ve Elazığspor'a imzayı attım."

"Benimle ilgili olmayan farklı nedenler vardı"

Serdar Gürler, Elazığspor'dan sonra formasını giydiği Trabzonspor'da az süre almasıyla ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu:

Süper Lig'deki derbi tarihleri belli oldu

"Benimle ilgili olmayan farklı nedenler vardı. Şimdi bahsetmek istemediğim, isim vermek istemediğim şeyler oldu. Ama Trabzonspor macerası da iyiydi diyebilirim. Bir daha böyle bir dönem yaşamak istemem tabii ki. Vahid Halilhodzic ile konuştum. İlk başta bana 'seni oynatmayacağım.' dedi. Sonra maalesef kötü sonuçlar geldi, beni oynatmaya başladı. Tam oynamaya başladığım dönem, takımda bir şeylerin iyiye gitmeye başladığı dönem, Halilhodzic gönderildi. Sonraki dönemde ise yeni hoca beni kadroda düşünmedi."

"Trabzonspor'da yaşadığım zor süreçlerdi." ifadesini kullanan Serdar, "Bir futbolcu için 6 ay oynamamak inanılmaz zor bir durum. Kadro dışıydım ben buraya geldiğimde. Ama o dönemi hep çalışarak geçirdim. Çok çalıştım, boş durmadım. Performansımda sorun yoktu ama bu boşluk, ilerleyen dönemlerde sakatlık olarak önüme geldi. Maç temposu çok farklı bir şey. Yine de elimden geldiğince takımın ligde kalmasına katkı verdiğimi düşünüyorum." şeklinde görüşlerini aktardı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER