SÜPER LİG

Serdar Taşçı'nın artık bonservisi elinde!

Serdar Taşçı ile 4.5 yıldır formasını giydiği Spartak Moskova arasında yollar ayrıldı. Rus ekibi ayrılığı resmen duyurdu. Deneyimli savunmacı ile Trabzonspor ve Başakşehir yakından ilgileniyor...

Serdar Taşçı'nın artık bonservisi elinde!

Trabzonspor ve Başakşehir’in transfer gündemine gelen Serdar Taşçı, uzun süredir formasını giydiği Spartak Moskova ile yollarını ayırdı. 2013 yılından bu yana oynadığı Rus ekibinde sözleşmesi sona eren tecrübeli stoper kulüpteki misyonunu tamamladı.

Kulübün internet sitesinde bir açıklaması yayınlanan Serdar Taşçı “Tüm Spartak ailesine teşekkür etmek istiyorum. Artık veda etme zamanı geldi. Dört buçuk yıl Rusya’nın en büyük kulübünün formasını taşımak benim için büyük bir gururdu. Özellikle harika taraftarımıza teşekkürü bir borç bilirim” dedi. 

Fenerbahçe Mina için Rusya'da!

Spartak Moskova Kulübü de bugüne kadar olan hizmetleri nedeniyle oyuncusuna bir teşekkür mesajı yayınladı. Bir dönem Almanya Milli Takımı’nda oynayan ve parzerlerin formasını 15 maçta giyen 31 yaşındaki Serdar’ın ismi geçtiğimiz yıl Trabzonspor’un gündemine gelmesinin ardından bu transfer gündeminde de Başakşehir ile anılmıştı.

Ali Koç'un giydiği Atatürk imzalı tişört satışa çıktı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER