TENİS

Serena Williams köpek maması yerse...

Serena Williams Roma'daki otel odasında köpek maması yiyince soluğu banyoda aldı, ardından hastalandı. Yıldız tenisçinin cahil cesareti şaşkınlık yarattı.

Serena Williams köpek maması yerse...

Dünya tenisinin kadınlardaki 1 numarası Serena Williams kendisinden beklenmeyecek bir harekete imza attı. Kortlarda fırtına gibi esen ABD'li tenisçi köpek maması yedi ve hastalandı.

WTA Roma turnuvasında mücadele eden yıldız tenisçi, köpeğini İtalya'ya beraberinde götürdü. Çizme'nin başkentinde kaldıkları otelde görevliler Serena'nın evcil hayvanı için özel bir menü hazırladı.

Oda servisi tarafından getirilen özel köpek maması deneyimli sporcunun da ilgisini çekti. Yemeğin tadına bakmaya karar veren Serena Wiliams, ardından hastalandı. Mama'nın tadının tuhaf geldiğini belirten Williams, "Biraz bu ev temizliğinde kullanılan şeylerin tadına benziyordu" dedi.

Olayın ardından banyoyu ziyaret etmek zorunda kaldığını da itiraf eden yıldız tenisçi, bu badireyi kısa sürede atlatmayı ise başardı ve üçüncü turda karşısına çıktığı vatandaşı Christina McHale'i yenerek çeyrek finale kaldı.    

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER