FENERBAHÇE

Sergen Yalçın Advocaat'i yerin dibine batırdı

Türk futbolunun önemli isimlerinden Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin yeni hocası Dick Advocaat'i tam anlamıyla yerden yere vurdu.

Sergen Yalçın Advocaat'i yerin dibine batırdı

Ünlü teknik adam Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin yeni hocası Dick Advocaat'tan, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki şansı ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın "Başkanla hangi taktikte oynayacağımıza karar vereceğiz" söyleminin çok komik olduğunu dile getiren Bip yorumcusu Sergen Yalçın şunları söyledi:

Dick Advocaat iki transfer istedi

"Bir kulüp başkanı futbolu bilebilir, görebilir, anlayabilir ama kesinlikle saha içerisindeki sistemden çok haberdar olabileceğini zannetmiyorum.

Nasıl oynaması gerektiğini bir başkan ile diyalog içerisine girmek bence çok sağlıklı değil. Ben de 2-3 senedir teknik direktörlük yapıyorum, daha hiç bir başkan ile böyle bir diyaloğum olmadı.

Kulüp başkanı ile böyle bir diyaloğa gireceksen o zaman sen niye teknik direktörlük yapıyorsun? Başka bir şey yap o zaman, hocalık yapma! Başka bir iş koluna yönel. Bu durum bana oldukça komik geldi."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER