FUTBOL

Sergen Yalçın için flaş iddia!

5 dilde yayın yapan TheseFootballTimes web sitesi James Kelly imzasıyla Sergen Yalçın hakkında sıra dışı bir makale yayımladı.

Sergen Yalçın için flaş iddia! - Sayfa 1

5 dilde yayın yapan TheseFootballTimes web sitesi James Kelly imzasıyla Sergen Yalçın hakkında sıra dışı bir makale yayımladı.

Sergen Yalçın için flaş iddia! - Sayfa 2

10 NUMARA FUTBOLCU - Tarih 9 Ekim 1999... Almanya ile Türkiye Avrupa Şampiyonası elemelerinde karşılaşıyor. İlk yarı devam ederken Almanya'nın kullandığı kornerde top Türkiye savunması tarafından karşılanıyor ve top Türkiye'nin 10 numarasıyla buluşturuluyor.

Sergen Yalçın için flaş iddia! - Sayfa 3

MATTHAUS'UN SAĞINDAN ATIP SOLUNDAN GEÇER - Orta boyda, biraz kilolu bir adam olan bu kişi Sergen Yalçın. Topla Alman yarı sahasına geçen bu adamın karşısına bir efsane olan Lothar Matthaus çıkıyor. Sergen topu Matthaus'un sağından atıp solundan geçiyor ve rakibini ekarte edip topla buluşuyor.

Sergen Yalçın için flaş iddia! - Sayfa 4

SEYİRCİ ŞAŞKIN - Pozisyonun devamında Sergen Yalçın'ın şutunu Oliver Kahn kurtarıyor ancak stattaki 63 bin kişi izledikleri oyuncunun şairane oyununu, yaptıklarını, pozisyonu şaşkın bir şekilde izlerken belki de dünyanın en iyi futbolcusu olması gereken adamı izlediklerinin farkında değil.