SÜPER LİG

Sergen Yalçın memnun değil!

Sergen Yalçın, Antalyaspor karşısından alınan 1-1'lik sonuçtan memnun olmadıklarını belirtti...

Sergen Yalçın memnun değil!
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Antalyaspor karşısından alınan 1-1'lik sonuçtan memnun olmadıklarını belirtti... 
 
Nemli ve sıcak bir havada mücadele eden iki takım oyuncularını tebrik ettiğini kaydeden Yalçın, "Oyunun büyük bir bölümü bizim kontrolümüz altında geçti. Oynayan, kazanmak isteyen taraf olduğumuzu düşünüyorum. Pozisyonlarımız da bir hayli fazlaydı. Özellikle sonlara doğru tamamen kontrol bize geçti. Kazanmamız gereken bir müsabakaydı ama 1-1'lik bir skorla ayrıldık" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın, son haftalarda beraberlik serisine takıldıklarını ve bir türlü istedikleri 3 puanı alamadıklarını belirtti.   
 
 

Takımının her geçen gün üzerine koyarak, daha iyi oynamaya başladığını dile getiren Yalçın, "İnşallah bundan sonraki haftalarda istediğimiz 3 puanı alırız. Biraz sabırlı olmak lazım. Daha ligin başı. Yeni yeni adapte olmaya başlıyoruz. Takıma çok geç katılan arkadaşlarımız oldu. Bunlar da takıma yeni alışmaya başladı. Umarım bundan sonrası Sivasspor için daha hayırlı olur" şeklinde görüş belirtti. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER