SPOR MEDYASI

Serhat Ulueren’den Fatih Terim’e sert eleştiri!

Ünlü spor moderatörü Serhat Ulueren, Galatasaray ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında oynanan maçın ardından Galatasaraylı futbolcular ve Fatih Terim'i eleştiren bir yazı kaleme aldı.

Serhat Ulueren’den Fatih Terim’e sert eleştiri!

İşte Serhat Ulueren’in Galatasaray – Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından yazdığı o yazı…

DERS ALMAM DERS VERİRİM: Aslında ligdeki maçı da Akhisar 4-2 kaybetmezdi, Lopes haksız yere atılmasıydı.  O maçta da Akhisar Telekom'da 2-0 öne geçmiş, sonrasında hakem devreye girmiş ve 4-2 kaybetmişti. Ama bu defa olmadı. Kupadaki ilk maçı da Akhisar 2-1 kaybetmeyi hak etmemişti. Ve dün Akhisar en az 5 gol atması gereken maçı 2-0'la kazandı.  Hayat derslerden ibaret. Ve dersin yaşı başı yok. Kaç yaşında olursan ol, hangi başarıları yakalarsan yakala, “Ders almam ders veririm” demeyeceksin. Dersen böyle çarpılırsın.  Belki de Akhisar karşısında alınan bu ağır yenilgi G.Saray'ı ligde şampiyonluğa biraz daha yaklaştırdı. Ben böyle düşünüyorum. Neden mi? En azından Ahmet , Selçuk, Latovlevici, Eren, Tolga gibi isimler sezon sonuna kadar forma şansı bulamayacak. Denayer Başakşehir maçındaki gibi iyi oynarsa Maicon da kulübeden başını çıkaramaz. Ahmet ve Maicon berbattı. Gollerde uyudular. Tabi orta sahada oynayan Selçuk, Yasin, Tolga, Fernando da çok kötüydü. Hele o Selçuk ve Tolga'nın hali neydi?  

Passolig'e göre taraftarların en çok izlediği rakip

5-0 BİTEBİLİRDİ!: Ve sen, G.Saray; turu Akhisar'da 2-1'lik galibiyetle geçtim diye havaya girersen, içine Ronaldo kaçmış Seleznyov böyle paramparça yapar. Ukraynalı biraz şanslı olsa 4 gol atardı. Muğdat son vuruşlarda heyecan yapmasa en az 5 olurdu. Yardımcı hakemler dikkatli olsa ve hatalı bayraklar kaldırmasa yine Akhisar 5'lerdi G.Saray'ı. G.Saray bu sezon Akhisar'la 3 maç oynadı, 2'sini kazandı, dün kaybetti. 3 maçı da Akhisar futbol olarak domine etti ve galibiyeti hak etmişti. İlahi adalet dün kendini gösterdi ve Akhisar anasının ak sütü gibi finali hak etti, tebrik ediyorum Okan Buruk ve oyuncularını.  Dedim ya, bu şok belki de G.Saray'ı ligde daha rahat şampiyon yapacaktır. Yeter ki, Terim ve oyuncular ders alsın. “Ders almam ders veririz” gibi absürt laflar etmesin.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER