BEŞİKTAŞ

Sevilla'dan Oğuzhan Özyakup'a müthiş teklif

Anderson Talisca'nın gelişinin ardından takım içinde rolü azalan Oğuzhan Özyakup için bomba bir iddia ortaya atıldı.

Sevilla'dan Oğuzhan Özyakup'a müthiş teklif

La Liga devi Sevilla'nın talip olduğu Oğuzhan Özyakup devre arası transfer sezonunda Beşiktaş'tan ayrılabilir.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Sevilla kulübü ara transferde genç futbolcu için harekete geçecek. İddialara göre yaklaşık 2 yıldır Oğuzhan'ı yakından takip eden Sevilla bu transfer için 12 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda.

İspanyol yetkililerin ocak ayında İstanbul'a gelerek Beşiktaş'la masaya oturacağı ve resmi görüşmelerin başlayacağı da gelen bilgiler arasında... Beşiktaş yönetimi Oğuzhan için sezon başında 10 milyon Euro'luk bir teklif geldiğini fakat geri çevrildiğini açıklamıştı.

Başkan Fikret Orman'ın da yakın çevresine 20 milyon Euro'nun altında bir teklifi kesinlikle kabul etmeyeceğine söylediği de belirtilmişti.

TALİSCA GELİNCE OĞUZHAN SEVİLLA'YA GİTME KARARI ALDI

Caner Erkin Cenk Tosun kavgasının nedeni belli oldu

Takvim gazetesinin haberine göre; kulübe yakın kaynaklara göre sezon başında Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmeyen Oğuzhan, ara transferde Sevilla'dan gelecek bir teklife hayır demeyebilir...

Bunun nedeni ise Anderson Talisca'nın gelişinin ardından Oğuzhan'ın takım içinde rolünün azalması ve ilk 11'deki yerinin tehlikeye girmesi... Bu sezon sakatlığının da etkisiyle takıma beklenen katkıyı yapamayan Oğuzhan özellikle Benfica ve Galatasaray maçlarındaki futboluyla eleştiri almıştı.

Yorumlar
TREND HABERLER