FUTBOL

Şike Davası'nda mahkeme kararı açıklandı

13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve Savcı Abdullah Mirza Coşkun'un mütalaasında sanıklar için beraat istediği şike davasında karar açıklandı

Şike Davası'nda mahkeme kararı açıklandı

Yenilenen Şike Davası'nın 6. ve son duruşması İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.. Savcı Abdullah Mirza Coşkun, 5. duruşmada verdiği mütalaasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıklar Olgun Peker, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi ve Selim Kımıl'ın "suç örgütü kurmak" ve şike" suçlarından beraatlerini istemişti.

KARAR AÇIKLANDI

AZİZ YILDIRIM BERAAT ETTİ

OLGUN PEKER BERAAT ETTİ

ALİ YILDIRIM BERAAT ETTİ

CEMİL TURAN BERAAT ETTİ

SELİM KIMIL BERAAT ETTİ

AZİZ YILDIRIM VE EKİBİ TAM KADRO
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri duruşmaya tam kadro katıldı. Oldukça rahat olduğu gözlenen başkan Yıldırım, salona girince içeridekilere 'Merhaba' dedi. Yönetici Ali Yıldırım salona Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'la birlikte geldi.

DURUŞMA SALONU TIKLIM TIKLIM
Duruşmanın yapıldığı salon Çağlayan Adliyesi'nin en büyük salonlarından biri olmasına rağmen kalabalık nedeniyle zor anlar yaşandı. Sanıklarla birlikte salonda yaklaşık 500 kişi yer aldı. Aşırı kalabalık nedeniyle zaman zaman nefes almakta dahi güçlük çekildi. Fenerbahçeli eski futbolculardan Müjdat Yetkiner, Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş da duruşmayı takip etti.

HAKİM CİVELEK 10 DAKİKA GEÇ GELDİ
Mahkeme Başkanı Ahmet Civelek, saat 16.00'da başlaması gereken duruşmaya 10 dakika geç geldi. Duruşma 16.25'te başlayabildi.

FENERBAHÇE TARAFTARI DA ORADA
Çağlayan Adliyesi önünde toplanan 200 civarında Fenerbahçe taraftarı pankartlarla Aziz Yıldırım ve yöneticilere destek verdi. Bu sayı 19.00'dan sonra daha da yükseldi ve işyerlerinden çıkan yüzlerce taraftar adliye önündeki alanda toplanıp tezahürat yaptı.



Yorumlar
TREND HABERLER