YAZARLAR

Şike ile kazandı diyen var mı?

Şike ile kazandı diyen var mı?

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Olur ya bakarsınız birileri çıkar bu maçlarda da şike var der. Geçen hafta Fatih Tekke'nin kaçırdığı gol sonrasında ifadesi alınsın diyenler de olabilir. Çok normaldir. Artık her şey mümkündür. Fenerbahçe hakkında delil toplayabilmek adına neden gol kaçırdın diye futbolcu sorguluyorlarsa gerisini siz düşünün.

Geçen hafta kötü oyuna rağmen kazanılan 3 puan ve bu hafta güzel futbolla alınan 3 puandan bahsedelim. Bahsedelim ki bu maçlar hakkında dışarıda adam bırakmamaya çalıştıkları Fenerbahçe'nin alın teri ile kazandığı maçları hatırlatalım. Bu takımı kim ne halt işledi ise alakadar etmez. Bu takım geçen sene kazandığı maçların üstüne koyarak gidiyor. 17'de 16 nasıl olur diyenlere kapak gibi cevap veriyorlar. 19'da 18 yaptılar. Şimdi çıkıp konuşsunlar ya işte nasıl maç kazanıyorlar diye...

Fenerbahçe camia olarak kenetlendiği gibi oyuncularda kendi aralarında kenetlenmiş durumdalar. Onlarda geçen sene göstermiş oldukları performansın yok sayılmasını sindiremiyorlar. Alın terlerini bir çırpıda atanlara saha da en güzel cevabı veriyorlar. Fenerbahçe Emre, Sezer, Özer, Orhan, Gökhan gibi önemli oyuncularından mahrum olmasına ve Stoch, Dia gibi isimlerinide çok fazla kullanmamasına rağmen, hatta Niang, Lugano ve Santos gibi ilk onbirin vazgeçilmez isimlerini göndermesine rağmen kaldığı yerden devam ediyor. Kaptan Alex dümenin başına geçti. Yeni transferler takıma uyum sorunu yaşamadı. Sakat oyuncularında düzelmesi ile bu takım çok daha iyi oynayacaktır.

Alex bu hafta bir çok oyuncu için atması kendisi için kaçırması zor olan penaltı atışından yararlanamadı ama buna karşılık 2 gol attı. Yeni transfer Bienvenü'de golle tanıştı. Bu gol onu çok rahatlatacaktır. Ligin ikinci haftasında golle buluşması ve maç içerisinde iyi niyetli olması, sadece futbolu düşünmesi onun yıldızını parlatacaktır. Kalede Volkan takıma ve taraftara güven veriyor. Bu takım hakikaten inanarak oynadığı sürece kaybetmez.

Beşiktaş ve Trabzonspor'u galibiyetlerinden dolayı kutluyorum. Bu hafta ülkemiz adına alınmış 2 galibiyet bizleri gururlandırdı. Trabzonspor İnter karşısında mükemmel bir galibiyet aldı. Beşiktaş'da kendisine rakip olamayacak bir rakibini her anlamda önemli olan bir karşılaşmada gole boğdu. İki takımımızı da tebrik ederken ilk hafta sonu gruplarında lider olduklarını ve maçlar tamamlandığında da lider olarak bitirmelerini arzu ettiğimi belirtmek isterim.

Yorumlar
TREND HABERLER