YAZARLAR

Şimdi destek zamanı

Şimdi destek zamanı

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Şu anda Türkiye’nin gündemi her ne kadar teşvik ve şike soruşturması da olsa, bütün televizyon, gazete, haber ve spor sitelerinde sadece bu konu üzerinde duruluyor olsa da kendi dünyasında başka bir arayış içerisinde olan KONYASPOR kulübü var. Fifa’nın verdiği transfer yasağının ardından kadrosunu dağıtmamaya özen gösteren ve kadrosunu güçlü tutan Konyaspor şu anda maddi anlamda sıkıntılarla uğraşıyor. Bunun için Konyaspor’luyum diyen herkesten yardım bekliyor.

100.000 Konyasporlu olsa ve bunların her biri 10 TL bağış yapsa 1.000.000 TL para eder. Sivil Toplum Kuruluşları ve diğer kuruluşlarında desteği ile çok büyük bir maddi destek sağlanabilir. Eğer Konya şehri Konyaspor’a sahip çıkacaksa, Eğer Konyaspor taraftarı takımının sıkıntı çekmesini istemiyorsa bu kampanyayı herkese duyurmak zorundadır. Takımın bu denli sahipsiz kalmasına artık dur demeliyiz. Her platformda Konyaspor diyerek reklam yapanların artık takıma katkı yapması gerekir.

sitesinden yardım yapabilecek olan Konyaspor taraftarına bir çağrım var. Hakikaten gücünüzün yettiği nispet doğrultusunda takımınızın yanında destek olun. Sadece 10 TL üzerinden yapılan bir hesapta Bir Milyon TL toplanabiliyor. Büyük firmalar, iş adamları bu rakamların çok çok üzerinde destek sağladıkları zaman maddi anlamda sıkıntıların aşılacağından eminim. Günü kurtarmamız gerekir. Çünkü gelecek daha sonraki planda düşünülmeli. Şu saatte gelecekle ilgili planlar yapılmalı ama gelecek ile ilgili planlardan daha acil olan kulübün maddi desteğe ihtiyacının olduğudur. Bu konuda Konyaspor’luların duyarlı olduklarından eminim.

Günü kurtardıktan sonra takımın Tv, forma, store, taraftar kart gibi gelir getirecek işler imza atması gerekir. Takıma katkı sağlayacak sponsorluklar, reklam gelirleri, bilet satışları ile de gelirlerini arttırmalıdır. Konyaspor kulübünün borçsuz olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Bu duruma ciddi manada el atılmalı. Takımın gelir gider dengesi olmalı. Bunlar yapılmadığı sürece yardımlar işe yaramaz. Yardım yapılmalı ama kulüp yöneticileri gelecek planlarını iyi yapmalı. Şimdi sadece ve sadece destek olunmalı. Laf değil icraat zamanı. Haydi Konyalı takımına sahip çık…

Yorumlar
TREND HABERLER