FENERBAHÇE

Simon Kjaer Chelsea'nin radarına yakalandı

Finansal Fair Play incelemesi sonrası UEFA'nın getirdiği transfer kısıtlaması sonrası Fenerbahçe'de planlar değişti ve Simon Kjaer dahil talibi olan her futbolcu satılacak..

Simon Kjaer Chelsea'nin radarına yakalandı

UEFA'nın getirdiği transfer kısıtlaması sonrası gözler, teklif gelen oyunculara çevrildi. O isimlerden biri de Simon Kjaer..

Fenerbahçe'de bu sezonun en başarılı isimlerinden biri olan Simon Kjaer, uzun süredir Chelsea'nin radarındaydı. Ancak yönetim, takımın en önemli parçaları arasında yer alan Danimarkalı stoperi satmaya sıcak bakmıyordu.

Luis Nani hatası Fenerbahçe'ye pahalıya patlıyor

Finansal Fair Play incelemesi sonrası UEFA'nın getirdiği transfer kısıtlaması sonrası planlar değişti. Sarı-Lacivertliler'de artık, iyi bir teklif gelmesi halinde satılmayacak futbolcu yok!

SİMON KJAER İÇİN CHELSEA İLE MASAYA OTURULACAK

Bu nedenle Simon Kjaer'i isteyen Chelsea ile de pazarlık masasına oturulacak. Bunun için yönetim, İngiliz kulübüne, "Teklifini yap" mesajı gönderecek.

Sezon başında 7.65 milyon Euro'ya (25.5 milyon TL) transfer edilerek Türk futbol tarihinin en pahalı savunma oyuncusu olan 27 yaşındaki stoper için Fenerbahçe'nin kapıyı 20 milyon Euro'dan (67 milyon TL) açması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER