BEŞİKTAŞ

Simon Mignolet transferinde Beşiktaş'a dev rakip!

Fabri'nin satılmasınnı ardından kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, listesine Liverpool'un file bekçisi Simon Mignolet'yi almıştı. Söz konusu transferle ilgili gündeme bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı.

Simon Mignolet transferinde Beşiktaş'a dev rakip!

Fabri'nin satılmasının ardından kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme gelen isimlerden biri de Simon Mignolet'ydi.

İngiliz basınının iddiasına göre Beşiktaş, Belçikalı kaleci için Liverpool ile temas kurmuştu.

Transferin kısa süre içinde netleşmesi beklenirken Liverpool'un teknik patronu Jurgen Klopp'un aldığı karar da dedikoduları iyice güçlendirmişti. Alman teknik adam, takımının sezon öncesinde gerçekleştirdiği Japonya kampına 30 yaşındaki eldiveni almamıştı. Özellikle Alisson Becker'in takıma katılmasının ardından üçüncü kaleci konumuna düşen Mignolet'nin de takımdan ayrılması bekleniyordu. 

Beşiktaş'ın istediği Aboubakar'ın peşini Sevilla bırakmıyor

Tecrübeli kaleci için Siyah Beyazlılar'ın kiralama formülü üzerinde durduğu konuşuluyordu.  Bonservisi için 13,5 milyon euro gibi bir meblağın konuşulduğu Mignolet hakkında bugün ise bomba bir gelişme yaşandı. Buna göre Kara Kartal'a Mignolet transferi konusunda Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri rakip oldu.  Ada'da yayım yapan Sky Sports'un okuyucularıyla paylaştığı habere göre Kırmızılar'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mignolet'ye Barcelona da talip oldu.Haberde takımın ikinci kalecisi olan Jasper Cillessen'in Katalan devinden ayrılmaya hazırlandığı ve Barça'nın da Mignolet için harekete geçtiği kaydedildi.

Öte yandan Sky Sports, Beşiktaşlı yöneticilerin Belçikalı eldiven için henüz somut bir adım atmadığını kaydetti. Bu gelişmeler, Mignolet'nin Kara Kartal'a transferinin çıkmaza girdiği şeklinde yorumlandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER