GALATASARAY

Sinan Gümüş halinden memnun

Galatasaray'ın genç yıldızları Sinan Gümüş ve Jason Denayer, Sivasspor galibiyeti ardından açıklamalarda bulundular.

Sinan Gümüş halinden memnun

Galatasaray'ın ikinci yarıya başlangıç maçında Sivasspor'u 3-1 mağlup etmesinde büyük rol oynayan Sinan Gümüş, maçın ardından yaptığı konuşmada mutluluğunu dile getirdi.

Maçın ardından Lig TV'ye konuşan Sinan Gümüş, "Maça çok iyi başladık. Pozisyonlar bulduk. Erken golle 1-0 öne geçtik. Çok geçmeden ikiyi de bulduk. İlk yarıda topu da tuttuk. İkinci yarıda 10-15 dakika skoru tutmak istiyorduk ama golü yedik. Çok iyi mücadele ettik ve üçüncü golü atarak maçı kopardık. Son zamanlarda daha fazla süre alıyorum. Bu maç da kupa maçları da önemli. Bu hafta üç maç yaptım biraz yorgunum ama üç maçta da gol buldum. Çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Sivasspor'a Arena'da puan yok!

DENAYER: STOPERDE DAHA İYİYİM

Galatasaray'ın Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer ise, "Yavaş yavaş oynamam gerekiyor. Böyle maç ritmini yakalayacağım ve her geçen gün daha iyi olacağım. İyi bir oyun ortaya koyduk. Bazı bölümleri domine edemedik ama genelinde iyiydik. Böyle performansımızı yükselterek devam etmeliyiz. Ben buraya gelirken stoper olarak geldim. Sağ bek olarak görev verildi. Orada da elimden geleni yaptım. Ama benim tercihimi sorarsanız, stoper olarak daha iyi olduğumu düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray bu galibiyetle puanını 33'e çıkardı ve üçüncü sıradaki yerini korudu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER