SİVASSPOR

Sivasspor 99 gündür gülemiyor

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Medicana Sivasspor, yaklaşık 3.5 aydır deplasmanda galibiyet yüzü göremiyor..

Sivasspor 99 gündür gülemiyor

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Medicana Sivasspor, dış sahada ligin en çok mağlubiyet yaşayan takımı oldu.

Ligin 26. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, dış sahadaki galibiyet hasretini de sonlandıramadı.

Ligde bu sezon deplasmanda 14 karşılaşmaya çıkan Sivas temsilcisi, bu maçlardan 1'inden galibiyet, 11'inden mağlubiyet, 2'sinden beraberlikle ayrıldı.

Medicana Sivasspor, dış sahadaki tek galibiyetini ligin 15. haftasında 13 Aralık 2015'te Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek aldı. Bu karşılaşmanın ardından deplasmanda Fenerbahçe, Galatasaray, Osmanlıspor, Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor'a karşı 3 puan sevinci yaşamayan kırmızı-beyazlı ekibin, dış sahadaki galibiyet hasreti 99 güne çıktı.

Sivasspor evinde oynadığı 12 karşılaşmada ise 3 galibiyet, 7 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 16 puan topladı.

Deplasmanda en çok Sivasspor yenildi

Ligde geride kalan haftalarda deplasman maçlarında 5'er puan toplayan Sivasspor ve Eskişehirspor, dış sahadaki en başarısız takımlar olarak dikkati çekti.

21 Mart 2016 Şanlıurfa TJK at yarışı altılı ganyan bülteni


Kırmızı-beyazlı ekip, 11 mağlubiyetle dış sahada geride kalan haftalarda en fazla yenilen takım oldu. Eskişehirspor 10, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu da 9'ar kez deplasmandan puansız döndü.

Deplasmanda rakiplerine sadece 1 kez yenilen Beşiktaş ise hanesine yazdırdığı 29 puanla dış sahanın en başarılı takımları sıralamasında zirvede yer alıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER