1.LİG

Sivasspor Göztepe maçı öncesi iddialı

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'dan, Göztepe ile oynayacağı maç öncesi iddialı açıklamalar geldi..

Sivasspor Göztepe maçı öncesi iddialı

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, ligde yarın sahasında Göztepe ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. 

Ligde son 2 haftada sahasında Eskişehirspor'u 2-0, deplasmanda Giresunspor'u 2-1 mağlup ederek 6 puan toplayan ve dikkatleri üzerine çeken Sivasspor, galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. 

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde ligde çıktığı son 8 maçta sadece 1 kez mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, topladığı 21 puanla 5. sırada yer alıyor. 

Sivasspor ile Göztepe arasında Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 13.00'te oynanacak karşılaşmayı, Arda Kardeşler yönetecek. 

TFF 1. Lig'de puan durumu

 - "Bizim için çok önemli bir maç"

Sivasspor'un gole dönük orta saha oyuncusu Leandro Barrios, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe ile yarın çok kritik bir maça çıkacaklarını söyledi. 

Hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten Leandro, "Çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bu karşılaşmayı kazanırsak puan cetvelinde ilk üç sıraya çıkacağız. Hafta boyunca çok çalıştık ve çok iyi hazırlandık. Bizim için çok önemli bir maç olacak." dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibin son haftalarda iyi futbol oynadığını ve bunu sonuca yansıttığını dile getiren Leandro, taraftar desteğiyle sahalarında Göztepe'yi mağlup ederek, çıkışı sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER