SİVASSPOR

Sivasspor kabuk değiştirdi

Kırmızı-beyazlı ekip, ara transfer döneminde 7 oyuncuyu renklerine bağlarken, 7 futbolcuyla da yollarını ayırdı.

Sivasspor kabuk değiştirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ara transfer döneminde 3'ü yerli 7 oyuncuyu renklerine bağlarken, kadrosundaki 7 futbolcuyla da yollarını ayırdı.  

Sezona istediği gibi başlayamayan, geride kalan 19 haftada 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 14 puan toplayan ve puan cetvelinde 16. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip, ara transfer dönemini hareketli geçirdi.  

Kayseri Erciyesspor'dan Emre Öztürk, FSV Frankfurt'tan Joan Oumari ve Beşiktaş'tan Gökhan Süzen ile savunma hattını güçlendiren Sivas temsilcisi, orta alana Molde'den Etzaz Muzafar Hussain ve Tianjin Teda takımından Cristian Tanase'yi takviye etti. Medicana Sivasspor, forvet hattını da Akhisar Belediyespor'dan Hasan Kabze ile FC Dallas kulübünden David Texeira Torres ile kuvvetlendirdi.

Antalyaspor'un son transferi idmanda

7 futbolcu ile yollar ayrıldı

Kırmızı-beyazlı ekip 7 futbolcuyla da yollarını ayırdı.

Medicana Sivasspor formasını 2,5 sezondur giyen ve sezonun ilk yarısında kadro dışı bırakılan savunma oyuncusu Ümit Kurt, ara transfer döneminde Çaykur Rizespor ile anlaştı.

Kırmızı-beyazlı ekibe Galatasaray'dan sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve bekleneni veremeyen Yekta Kurtuluş ise Antalyaspor ile sözleşme imzaladı.

Sivas temsilcisinin sezon başında transfer ettiği futbolculardan Hakan Özmert Medipol Başakşehir, Orhan Gülle Boluspor, Daniel Abalo Paulos ise Deportivo Alaves ile anlaştı. 

Medicana Sivasspor, kadro dışı bıraktığı forvet Batuhan Karadeniz ile ara transfer döneminde kendisine kulüp bulması istenilen Michael Eneramo'nun sözleşmesini karşılıklı feshetti. Bu iki futbolcu ise kendilerine kulüp bulamadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER