1.LİG

Sivasspor seriyi sürdüremedi

Sivasspor, son 5 lig maçında yakaladığı yenilmezlik serisini Ümraniyespor karşısında sürdüremedi.

Sivasspor seriyi sürdüremedi

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, son 5 lig maçında yakaladığı yenilmezlik serisini Ümraniyespor karşısında sürdüremedi. 

Rakibine 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, taraftarını üzdü.

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak alınan başarısız sonuçlar nedeniyle teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Sivasspor, ligin 6. haftasında bu göreve daha önce de 2 kez kırmızı-beyazlı ekibi çalıştıran Mesut Bakkal'ı getirmişti. Mesut Bakkal yönetiminde ligde çıktığı son 5 maçında yenilgi yüzü görmeyen Sivas temsilcisi, bu periyotta, sahasında Altınordu'yu 2-1, Şanlıurfaspor'u 2-0, deplasmanda Manisaspor'u 1-0 yendi, dış sahada Balıkesirspor ile 1-1, iç sahada da Elazığspor ile 0-0 berabere kalarak bir çıkış yakaladı.

Fenerbahçe Galatasaray derbisinin İddaa oranları!

Ligin üst sıralarına yükselme adına son olarak İstanbul deplasmanında Ümraniyespor ile karşılaşan Sivasspor, 4-1'lik yenilgiyle 11. hafta sonunda 15 puanda kaldı.

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın verdiği izinle günü dinlenerek geçiren kırmızı-beyazlı ekip, ligin 12. haftasında sahasında Eskişehirspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenmanla başlayacak. 

Sivasspor-Eskişehirspor karşılaşması 26 Kasım Cumartesi saat 13.00'te Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER