1.LİG

Sivasspor zirveye kondu!

TFF 1. Lig'de Sivasspor, Bandırmaspor'u 3-0 mağlup etti ve sezonun bitmesine 2 hafta kala maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Sivasspor zirveye kondu!

TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Sivasspor, taraftarı önünde Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Sivasspor Bandırmaspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Sivasspor'a rakibi karşısında galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Emre Kılınç, 36. dakikada Galip Güzel ve 59. dakikada kendi kalesine Fofana kaydetti. Bandırmaspor'da 32. dakikada David Kılınç kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

SİVASSPOR ÜST ÜSTE 3. MAÇINI KAZANDI

Bu galibiyetin ardından Sivasspor ligde üst üste 3. maçını kazanırken, puanını da 58'e çıkardı. Bandırmaspor ise 31 puanda kaldı.

Sivasspor, gelecek hafta deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Bandırmaspor ise gelecek hafta Mersin İdmanyurdu ile oynayacak.

Sivasspor: 3 - Bandırmaspor: 0

Stat: Sivas Yeni 4 Eylül

Hakemler: Ümit Öztürk, Erkan Akbulut, Osman Gökhan Bilir

Sivasspor: Tolgahan Acar, Rıdvan Şimşek, Hasan Hatipoğlu, İbrahim Öztürk (Dk. 84 Kelhar), Gökhan Süzen, Adem Koçak, Hakan Arslan (Dk. 62 Yiğit İncedemir), Galip Güzel, Leandrinho, Emre Kılınç, Ergin Keleş (Dk. 78 Gekas)

Bandırmaspor: Okan Kocuk, Ömer Kandemir (Dk. 25 Bahri Can Avcı), Fofana, Brinner, Gökhan Yılmaz, Marino, David Deniz Kılınç, Gökhan Karadeniz (Dk. 62 Sertaç Çam), Feridun Kıroğlu (Dk. 46 Droppa), Doğan Karakuş, Atabey Çiçek

Goller: Dk. 2 Emre Kılınç, Dk. 36 Galip Güzel, Dk. 58 Fofana (Kendi Kalesine) (Sivasspor)

Kırmızı Kart: Dk. 31 David Deniz Kılınç (Bandırmaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 45+3 Marino (Bandırmaspor), Dk. 84 Leandrinho (Sivasspor)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER