TÜRKİYE KUPASI

Sivasspor'da kupa mesaisi başladı

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, açıklamalarda bulundu.

Sivasspor'da kupa mesaisi başladı
Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Kupada gidebildiğimiz en üst sıralara kadar gitmeye çalışacağız" dedi. 
 
Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda sahasında Nazilli Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla başlayan Sivasspor'da, teknik direktör Carlos, antrenmanın ardından sorularını yanıtladı.

Ligde hafta sonu Çaykur Rizespor'u yendikleri için mutlu olduklarını söyleyen Carlos, "Zorlu bir karşılaşmaydı ama iyi mücadele ettik. Özellikle ilk yarıda iyi oynadık, ikinci yarı daha da iyi oynadık ve maçı kazandık" dedi.

Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'la karşılacaklarını anımsatan Carlos, şunları kaydetti:

"Zorlu bir karşılaşma olacak. İyi hazırlanıp o maçta da galip gelmek istiyoruz. Kupada gidebildiğimiz en üst sıralara kadar gitmeye çalışacağız. Adım adım ve maç maç planlarımızı yapacağız. Bu maçı kazanırsak, gruplara kalacağız. Gruplarda da hedeflerimizi belirleyeceğiz ve gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz."

Antrenman
Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma, pas çalışması ve minyatür kale maçla sürdü. Bu bölümden sonra Çaykur Rizespor maçında forma giyen bazı oyuncular antrenmanı tamamladı. İdman çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Ziya Erdal, John Utaka, Aydın Karabulut, Abdurahman Dereli ve Manuel Da Costa ile izinli Korcan Çelikay katılmadı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER