SİVASSPOR

Sivassporlu futbolculara müjdeli haber

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın Sivassporlu futbolculara müjdeli haberi verdi

Sivassporlu futbolculara müjdeli haber

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Medicana Sivasspor'un Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa'yı yenmesi halinde takıma 200 bin lira prim vereceğini söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırmızı-beyazlı ekibin zor bir dönemden geçtiğini, ligde haftaların azaldığını ve kalan maçların yarıdan fazlasının kazanılması gerektiğini belirtti.

Ligde alt sıralardaki 4 takımın küme düşmeme mücadelesi verdiğine dikkati çeken Aydın, "Bütün imkanlarımızı zorlayıp iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz. Başarırsak ne mutlu bize. Başaramazsak yapacak bir şey yok" dedi.

Aydın, Kasımpaşa maçının kazanılması halinde takıma 200 bin lira prim vereceğini belirterek, herkesi Sivasspor'a destek olmaya davet etti.

Medicana Sivasspor'un şehir için çok önemli olduğunu vurgulayan Aydın, şöyle devam etti:
"Sivasspor, şehrin en önemli markası, ortak değeri. Bugün, 'Sivaslıyım' diyen herkesin Sivasspor'a karşı beslediği duygular ortak. Sivasspor'un Süper Lig'de kalmasını canı gönülden istiyoruz. Umarım bunu başarırız. Böyle bir süreçte parasal vaat çok şey ifade etmez ama en azından 'böyle bir şeyi neden yapmadık' demeyelim. Futbolcuların motivasyonuna katkı sağlaması amacıyla Sivassporlu bir yöneticimize böyle bir vaatte bulundum. İnşallah, Sivasspor Süper Lig'de kalmayı başarır"

Ligin 25. haftasındaki Medicana Sivasspor-Kasımpaşa karşılaşması, 14 Mart Pazartesi günü saat 19.00'da başlayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER