FUTBOL

Sivas'ta Robinho çılgınlığı! Yıldız oyuncu şaşkına döndü

SİVAS Robinho transferi ile sallandı. Ünlü yıldız Robinho Sivas'a adım atınca gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Sevgili seline şaşıran Robinho eşi ve çocukları ile birlikte görüntülerdi.

Sivas'ta Robinho çılgınlığı! Yıldız oyuncu şaşkına döndü - Sayfa 1

Dünyaca ünlü futbolcu Robinho, artık Süper Lig'de boy gösterecek. Yıldız futbolcu, prensipte el sıkıştığı Demir Grup Sivasspor'a imza atmak için kente geldi. Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda büyük ilgi ile karşılanan Robinho'dan imza alabilmek için kırmızı-beyazlı taraftarlar adeta yarıştı. Bir taraftarın meşale yaktığı dikkat çekerken, Robinho ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Sivas'ta Robinho çılgınlığı! Yıldız oyuncu şaşkına döndü - Sayfa 2

'Benim için çok doğru bir adım' : Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu Robinho, "Bana anlatılan projeden oldukça etkilendim. Benim için çok doğru bir adım olduğunu düşünüyorum. Çok mutluyum. Çok soğuk havaya rağmen beni buraya karşılamaya gelen herkese teşekkür ediyorum. Sabırsızlıkla kulübe gitmeyi bekliyorum" dedi.

Sivas'ta Robinho çılgınlığı! Yıldız oyuncu şaşkına döndü - Sayfa 3

Robinho, Roberto Carlos ve Cicinho'dan kulüp hakkında bilgi aldığını söyledi. Robinho daha sonra Demir Grup Sivasspor Kulüp Tesisleri'ne gitti. Ardından da sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. İşte Sivas'tan yansıyan Robinho çılgınlığı;