YAZARLAR

Siyasette Erdoğan futbolda Fenerbahçe!

Siyasette Erdoğan futbolda Fenerbahçe!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Ülkemizi maalesef rahat bırakmıyorlar. Dış sorunları çözdük derken sırtımızdan vuruluyoruz. Cemaat görünümlü örgütler kendi menfaatleri için her şeyi mubah görerek ülkemize kast etmek istiyorlar. Onların inine girileceğinde ise onların uzantıları olan dış güçler, yine rahat durmuyor ve bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar biz Türk, kürt, laz, çerkez, Boşnak ayırımı yapmadan birlikte TÜRKİYE’yiz.

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Fenerbahçe’nin ortak noktası özellikle son dönemde daha da çok ortaya çıkmıştır.

Deneme 

Erdoğan, gerek muhalefetin gereksiz çıkışları, tutarsız tavırları olsun gerekse cemaat görünümlü örgütlerle olsun büyük bir mücadele içerisindedir. İngiltere, Almanya, İsrail gibi ülkeler ülkemize hizmet için yapılanları istemiyor ama işin garip tarafı muhalefette istemiyor. Adam ne yapsa mutlaka başka bir sorun çıkarıyorlar. Okuduğu şiir yüzünden hapis yatan Erdoğan, 3.havalimanı, 3.köprü, Marmaray gibi ülkemize önümüzdeki yıllarda büyük katkılar sağlayacak projeleri başlatan isim oldu. Çılgın projesi zaten dünya gündemine oturdu. Tam 8 seçim kazandı. Ülkemizi büyük güç olarak görmek istemeyen ve çıkışını engellemek isteyen dış güçler ve içerideki uzantıları bunu engellemek için her gün ayrı bir sorun çıkarıyorlar. Bu konuya neden girdim? Ben Erdoğan’a oy veriyorum ve Fenerbahçeliyim. Erdoğan’ı destekliyorum, adamı rahat bırakmıyorlar, Fenerbahçe’liyim ve kulübe yapılmayan ihanet kalmadı. Erdoğan ile Fenerbahçe arasında benzerlik gördüğüm için bu örneklemeyi yaptım.

Fenerbahçe ile Erdoğan’ın ne alakası var derseniz Erdoğan Fenerbahçeli…

Fenerbahçe ülkemize sayısız yıldızlar kazandırmıştır. Her yıl bir yıldız getirerek Fenerbahçe’yi dünyaya duyurmuştur. Gelmez denilen oyuncular gelmiş, ancak posterini alırsınız denilen oyuncular bu kulüp çatısı altında futbol oynamıştır. Fenerbahçe gerek tesisleşme, gerek futbolcu transferleri ve gerekse maddi anlamda rakiplerinden çok öndedir. Rakipleri tarafından örnek alınan kulüp olmuştur. Tüm branşlarda şampiyonluk hedefleyen tek kulüptür. Hal böyle olunca Erdoğan’ın başına gelenlerin aynısı Fenerbahçe’nin de başına gelmiştir. Önce 3 Temmuz saçmalığı, ardından verilen cezalar kulübün hızını kesmiştir. Yapılan tüm haksızlıklara rağmen asla pes etmeyen Fenerbahçe Spor Kulübü yine her branşta şampiyonluk hedefinden sapmamıştır. Futbol branşına vurulmak istenen darbe ters tepmiş ve takımımız bu yılda şampiyon olmuştur. Yaşanan sıkıntılı süreçten sonra rakiplerin çilek transferlerine rağmen açık ara şampiyon olan bir Fenerbahçe izledik.

Ülkemizde meyve veren ağaç taşlanır. Gerek yurt içi, gerek yurt dışı tezgâhlarla Fenerbahçe’ye kumpas kuranlar hala kirli işlerin içindedir.

Fenerbahçe taraftarları Ak Parti sevgime kızabilirler ama ülkemizin iki değerine yapılan linç kampanyası karşısında asla sessiz kalmayacağımın bilinmesini isterim.

Deneme 

Bir vatandaş olarak ülkeme fayda sağlayacak işlere imza atan, kan akmasını engellemek için canla başla çalışan, dışa bağımlılığı sonlandırmak için gayret eden bir Başbakanı asla yedirmem.

Türk sporcusu için, ülke futbolu ve sporu için canla başla mücadele eden, her türlü kumpasa boyun eğmeyen, gençlere yatırım yapan bir kulübe yapılan haksızlık karşısında susamam.

Dilsiz şeytan olmaktansa kendi çapımda sesimi yükseltmeyi tercih ederim.

 

Yorumlar
TREND HABERLER