YAZARLAR

Sizde hiç utanma yok mu?

Sizde hiç utanma yok mu?

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Bu kadarına da pes doğrusu…

Bir takım bu kadar aciz olur, bir takımın futbolcuları giydikleri formaya isteseler bu kadar ihanet edemezler…

Kendilerinden utanıyorlar mı acaba?

Tek kelime ile yazıklar olsun…

Bu oyuncular elbette Konyaspor’un oyuncuları…

Ligden düşmemek için kesinlikle kazanman gereken bir maç ve rakip henüz 14. Dakikada 10 kişi kalmış. Galibiyet için eline büyük bir koz geçmiş, rakibi bunaltman, sahasından çıkmamasını sağlaman gerekiyor ve inanın Sivasspor’un 10 kişi kaldığını bilmeden izleyen herkes Konyaspor’un bir kişi eksik olduğunu zannederdi. Bir takım bu kadar aciz oynayabilirdi. Konyaspor’lu oyuncular zorla oynuyorlarsa bu adamları oynatmayın. Rakip 10 kişi ve senin bu maçı kazanman gerekiyor. Pozisyon buluyorsun ama bulduğundan çok pozisyon veriyorsun. Bulduğun pozisyonları kaçırmakta da üstünüze yok…

Sivasspor’u tebrik ediyorum. Sedat’ın takımdan atılmasını hiç belli etmediler. Konyaspor’dan daha çok koştular, daha organize oldular ve iyi mücadele ettiler. 10 kişi ile de kazanmasını bildiler. Bu galibiyetle Konyaspor’u da puan olarak geçtiler. Ben vermiş oldukları mücadeleden dolayı Sivasspor ekibini takdir ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Ziya hoca yerinde hoplayıp zıplayıp duruyor. Hocam bu iş hoplama ile zıplama ile olsaydı, Yılmaz Vural’ın Kasımpaşa’sı her yıl şampiyon olurdu. Sen oynatman gereken oyuncuları kenarda oturtuyorsun. Bu takımda Bangura, Erdal, Montano gibi adamlar ilk onbirde olmazsa olmaz oyuncular olmasına rağmen formayı aslanın ağzından kaptırıyorsunuz. Bu başarısızlığın altından sizin imzanız var. Futbolcularınızda birazcık utanma olsa o formanın hakkını verirler. Konyaspor yan gelip yatma yeri değildir. Bu takım Süper lige bedava çıkmadı. Sizler sayesinde takım küme düşecek. Eğer yönetim biraz yönetim olsa kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Duygusallığa yer yok. Devre arasında operasyon yapılması kaçınılmaz oldu. Bu takımdan en az 7-8 oyuncu gitmeli ve yerlerine iş yapacak 5 oyuncu alınmalı. Bu takımda Eser, Lietava, Veli, İbrahim Ege, Klein, Burak gibi oyuncular olmamalı. Syilla zaten gönderildi. Bu takıma iki forvet, sağlam bir orta saha, defans ve kaleci takviyesi gerekiyor. Yönetimde inşallah olan biteni görerek duygusallığa yer vermeden gerekeni yapmalıdır.

Konyasporlu taraftarların forumlarında yazdıkları yorumlardan bir kaç tanesini seçtim, durumun ne kadar içler acısı olduğunu bu yorumlardan da anlayabilirsiniz.

"On kisiyle oynayan Sivasspor karsisinda varlik gösteremeyen konyaspor her hafta oldugu gibi bizleri kanser etmeye devam ediyor. Bu takim ne Turkiye ligine nede Konyaya yakisiyor.Bu takim ligden duser kimse kendini kandirmasin!teknik direktör de dahil gereken önlemler alinmali ve konyaya yarasir bir takim olusturmali. Bu yapilmazsa dilim varmayarak Sezar`in bir sözu var onu hatirlatmak isterim" Romada ikinci olmaktansa Romanin bir köyunde birinci adam olmayi yeglerim" asansör takimi olmaktan konyaliya yakismiyor"

"10 kişi kalmış takımı yenemeyip hatta beraberlik bile alamayan futbolculardan ne beklenirki yazıklar olsun "

"ziya sen kendini ele verdin bugün senin işin defans yapmak sen busun sana ronaldinho ibrahimoviçi verseler sen almazsın çünkü senin amacın gol attırmak değil defans yapmak 1 gol at yat yuh sana 76 dakıka eksik oynayan takıma oynattığın futbola lanet olsun senın gs macın son olsun al o süper topcularını yok ol çıldırtmayın insanı"

"YOK ARKADAŞ BU TAKIMDAN Bİ YOL OLMAZ YA HEPMİ BOYNUMUZ BÜKÜK GEZECEZ NE BİÇİM YÖNETİM BU YA ANCA AĞLARLAR PARA YOK PARA YOK DİLENCİ YÖNETİMLERDEN BIKDIK ADAM GİBİ YÖNETECEK YOKMUYA KOSKOCA KONYADA ZİYA DOĞAN SENDENDE Bİ YOL OLMAZ KONYASPOR MACINA TABİ KİMSE GELMEZ TAKIMIN Bİ AMACI EMELİ WAR LİGDEN DÜŞMEMEK NE YAPYIM ÖYLE AMACI EMELİ TRABZONA BAK KONYADAN KAÇ KAT KÜÇÜK BÜYÜKLÜĞÜ WAR BİZM KONYADAN Bİ CACIK OLMAZ HAFTADA CİMBOM VURUR VER ELİNİ BİRİNCİ LİG BANK ASYA İŞİN ZOR KONYA MAFOLDUN SEN ZİYA DOĞAN ACABA NE ZAMAN İSTİFA EDECEK MERAKLA BEKLİYORUM"

Yorumlar
TREND HABERLER