FUTBOL

Skandal paylaşımın ardından Hollanda itirafı!

Bu akşamki Türkiye maçı öncesi 'Hollandalılar'ın bizi desteklediğini görmek güzel! Kaygılanmayın Hollandalı dostlarım' diyen İzlandalı golcü Alfred Finnbogason'dan bir açıklama daha geldi.

Skandal paylaşımın ardından Hollanda itirafı! - Sayfa 1

Bu akşamki Türkiye maçı öncesi 'Hollandalılar'ın bizi desteklediğini görmek güzel! Kaygılanmayın Hollandalı dostlarım' diyen İzlandalı golcü Alfred Finnbogason'dan bir açıklama daha geldi. Bir başka İzlandalı oyuncu Johann Berg Gudmundsson ise Hollandalılar'dan gelen mesajlar hakkında itirafta bulundu. (Sözcü)

Skandal paylaşımın ardından Hollanda itirafı! - Sayfa 2

Ülke basınına konuşan Finnbogasan şunları söyledi: “Türkler ile Hollandalıların durumundan bağımsız olarak maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Futbolun doğasında bu var. Yüzde 100’ünüzü sahaya yansıtmaya çalışır ve maçı kazanmak istersiniz.”

Skandal paylaşımın ardından Hollanda itirafı! - Sayfa 3

“HOLLANDALILARDAN MESAJLAR ALDIK” Bir başka İzlandalı oyuncu Johann Berg Gudmundsson ise “Hollandalılardan birçok mesaj aldık” dedi. Johann Berg Gudmundsson’un sözleri şöyle;

Skandal paylaşımın ardından Hollanda itirafı! - Sayfa 4

“Eğlenceli bir maç olacak. 42 bin kızgın Türk maçı kazanmaya çalışacak. Play-offlara kalabilmek için puana ihtiyaçları var. Neler yapacaklarını görmek eğlenceli olacak. Hollandalılardan çok fazla mesaj aldık. Bizden onlara yardım etmemizi istiyorlar. İnsanlar Hollanda gibi bir takımın turnuvalarda hep olması gerektiğini düşünüyorlar. Harika bir futbol ülkesi, bu pozisyonda olmaları oldukça şaşırtıcı.”