YEREL HABER

Skandal transfer girişimi Erzurumspor'u ayağa kaldırdı

Bu sezon Süper Lig’de yer alacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, camiada deprem yaratacak bir transfer hikayesine imza attı.

Skandal transfer girişimi Erzurumspor'u ayağa kaldırdı

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Büyükşehir Belediye Erzurumspor, geçtiğimiz sezon Sivasspor’da forma giyen ve kalp rahatsızlığı problemleri çıkınca serbest bırakılan Auremir için devreye girince camia ayağa kalktı.

Sivasspor’un geçtiğimiz sezon Auremir ile kalp rahatsızlığı çıktığı için yollarını ayırdığı öğrenildi. Bonservisi elinde olan 26 yaşındaki savunma oyuncusunu bedelsiz olarak kadrosuna katmak isteyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Brezilyalı futbolcuyu Erzurum’a getirdi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇEMEDİ : Erzurumspor, Auremir’e gel bizimle anlaş dedi. 2 defa sağlık muayenesinden geçirilen oyuncunun kalbinde sorun çıktı. Doktorların futbol oynaması sağlığı açısından tehlikeli, oynayamaz raporu vermesi bile Erzurumspor’a geri adım attıramadı. Doktor heyetinin olumsuz rapor vermesine rağmen Auremir’e imza atttırma çabaları bir hayli tepki topladı.



Tiote olayını akıllara getirdi : Cheick Tiote, Galatasaray ile görüşmesi için 2016 yılında İstanbul’a gelmiş taraflar sağlık kontrolünden geçemeyen oyuncu ile anlaşamamıştı. Tiote 2017 yılında kalbine yenik düştü ve kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER