AVRUPA LİGİ

Skenderbeu Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne merhaba diyor. Skenderbeu Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte cevabı...

Skenderbeu Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta?
Uefa Avrupa Ligi'nde Skenderbeu ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmada siyah-beyazlılar geçtiğimiz sezon yakaladığı son 16 tur başarısını daha da geliştirmek amacında.

Bu amaç doğrultusunda bugün Skenderbeu deplasmanına çıkacak olan Kartal'ın Arnavutluk'a götürdüğü kadro da belli oldu.  

FENERBAHÇE MOLDE MAÇININ CANLI YAYINI

SKENDERBEU BEŞİKTAŞ MAÇININ CANLI YAYINI
 
Beşiktaş; Tolga Zengin, Günay Güvenç, İsmail Köybaşı, Serdar Kurtuluş, Dusko Tosic, Luiz Rhodolfo, Atiba Hutchinson, Mustafa Pektemek, Jose Sosa, Kerim Frei, Alexander Milosevic, Cenk Tosun, Necip Uysal, Ersan Gülüm, Andreas Beck, Gökhan Töre, Ricardo Quaresma, Mario Gomez gibi isimleri Arnavutluk'a götürdü.  
 
bu akşam 22.05'te oynanacak olan mücadele TİVİBUSPOR 2'den naklen yayınlanacak.


BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ BELLİ GİBİ
Beşiktaş'ta eksik futbolcuların sayısı teknik direktör Şenol Güneş'i kadroda zorunlu değişiklikler yapmaya yöneltti. Medipol Başakşehir maçında sakatlığı nükseden Oğuzhan Özyakup ile geçtiğimiz sezon C. Bruggemaçında kırmız kart gören Olcay Şahan Arnavutluk'ta olmayacak. Tedavi süreçleri devam eden Veli ve Tolgay ile UEFA listesine dahil edilmeyen Ramon Motta da diğer eksikler olacak.

Son iki maçta kadroda değişiklik yapmayan Şenol Güneş, Olcay Şahan'ın yerine Ricardo Quaresma'yı ileri üçlünün solunda görevlendirecek. Orta sahanın yükselen yıldızı Oğuzhan Özyakup'un yokluğunu ise Necip Uysal ile doldurmayı düşünen Şenol Güneş'in defans dörtlüsünde de değişikliğe giderek sol bekte İsmail sağ bekte Serdar Kurtuluş'u oynatması sürpriz olmayacak.

SKENDERBEU BEŞİKTAŞ MUHTEMEL İLK 11'LER

SKENDERBEU: Shehi, Arapi, Ademir, Radas, Abazi, Berisha, Esquerdinha, Lilaj, Olayinka, Latifi, Shkembi

BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Andreas Beck, Rhodolfo, Ersan Gülüm, Tosic, Gökhan Töre, Necip Uysal, Atiba, Sosa, Ricardo Quaresma, Mario Gomez.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER