SÜPER LİG

Ş.Ligi'nde oynayan takıma yakışmadı!

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş maçtan sonra açıklamalar yaptı..

Ş.Ligi'nde oynayan takıma yakışmadı!

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, ''Kaybetmeye yakın takım değildik. Galip gelen takım olacaksa biz olmalıydık'' dedi.


Güneş, 1-0 kaybettikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, rakipleri karşısında beklemedikleri bir sonuç aldıklarını ifade ederek, ''Hafta arasında kazanılan Inter maçı moral açısından önemliydi. Bu maça büyük katkı yapacağını bekliyorduk ancak olmadı''

Rakipleri karşısında kaybedecek bir futbol ortaya koymadıklarını ifade eden Güneş, ''Kaybetmeye yakın takım değildik. Galip gelen takım olacaksa biz olmalıydık. Kendi futbolumuzun seviyesinde oynayamadık. İki yarıda pozisyonlarımız var. İlk yarıda rakibin önde baskısına toparlanıp cevap verdik. İkinci yarı oyuna bayağı hakim olduk. Son dakikada oyundan düşmeye başladık ve bu da gol yememize neden oldu'' diye konuştu.

Takımda bir konsantrasyon eksikliği olduğunu kaydeden Güneş, şöyle konuştu:

''Manisaspor maçında rakibe pozisyon vermeden acemice gol yedik. Burada da taç atarken golü yedik. Bu konsantrasyon eksikliği Inter maçının kazanılmasıyla ilgili değil, futbol kültürü ile ilgili. Geçmişi düşünürseniz geleceği planlayıp başarılı olamazsınız. Son dakikada yediğimiz gol benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu. Böylesine acemice yenilen gol Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma yakışmaz.''

Güneş, karşılaşmada sağ dizinden sakatlanarak oyundan çıkan Vittek'in durumunun olumsuz göründüğünü belirterek, ''Vittek'in uzun bir sakatlığı olabilir. Durumuna bakacağız. Bugün hem oyuncu kaybettik, hem sarı kartlar gördük, hem de maçı kaybettik. Kötü bir gün oldu bizim için'' diye konuştu.

Güneş, Manisaspor maçında taraftarlarla diyaloga giren Burak Yılmaz'ın bir maç ceza almasına ilişkin olarak ise, ''Gözlemci yazmış. Öyle bir şey yapmışsa diyeceğimiz bir şey yok. Rakip taraftar tahrik etse de büyük takım oyuncusu bunlara aldırmamalı'' dedi.

Serkan Balcı ise takım halinde hücum olarak etkili olamadıklarını belirterek, ''Rakip defansı aşamadık. Oyundan düşünce rakibimiz golü buldu. İki hafta galibiyetle tanışamadık. İlerleyen haftalarda elimizden geleni yapacağız'' dedi.

Polonyalı oyuncu Adrian ise rakibin iyi savunma yaptığını kaydederek, ''İyi kontraatağa kalktılar. Bizim de gol pozisyonlarımız var. Kaybettiğimiz için üzgünüz'' diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER