FUTBOL

Sneijder artık çıldırttı! Fatih Terim...

Ve Galatasaray’da eski defterler de açılıyor… Igor Tudor’un, başkan Dursun Özbek’e, “Benim arkamdan organizasyon yapıyor” dediği Wesley Sneijder, sabırları taşırdı.

Sneijder artık çıldırttı! Fatih Terim... - Sayfa 1

Ve Galatasaray’da eski defterler de açılıyor… Igor Tudor’un, başkan Dursun Özbek’e, “Benim arkamdan organizasyon yapıyor” dediği Wesley Sneijder, sabırları taşırdı.

Sneijder artık çıldırttı! Fatih Terim... - Sayfa 2

TUDOR FAKTÖRÜ Hırvat teknik adamın Fenerbahçe derbisi öncesinde attığı barış adımına karşın Sneijder’in sürdürdüğü tavır ve Tudor’un “Bu şekilde devam edemeyiz” sözleri üzerine Galatasaray yönetimi harekete geçti. Sezonun tamamlanmasını bekleyen sarı kırmızılılar, Sneijder’e ağır bir fatura çıkarma hazırlığında. İşte bu faturayla Hollandalı yıldızın önüne konacak vukuatları...

Sneijder artık çıldırttı! Fatih Terim... - Sayfa 3

"Ya Terim ya ben" Mart 2013’teki G.Saray-G.Birliği maçında dönemin teknik direktörü Fatih Terim 57. dakikada kendisini oyundan aldı. Sinirlenen Wesley Sneijder, kenara geldiğinde uzatılan montu fırlattı, soyunma odasında rest çekti ve “Yeter artık. Ya Terim, ya ben! Başkanla konuşacağım” diye bağırdı. Ancak başkan Ünal Aysal, o dönem Terim’den yana tavır aldı.

Sneijder artık çıldırttı! Fatih Terim... - Sayfa 4

"Hamza Hamzaoğlu gitmeli" Hamza Hamzaoğlu ile yaşanılan başarılar ve 3 kupanın kazanılmasının ardından, 2015-16 sezonunda Sneijder’ın, hocasına olan tavırları değişti. Hatta, Florya’da birçok kişinin tanık olduğu ilginç bir olaya imza attı. Tesislerde işi kapı tekmelemeye kadar götüren Sneijder “Bu hoca gitmeli” diye bağırdı. Bu çıkışına takım arkadaşları şaşırırken, o hiç aldırış etmedi.