GALATASARAY

Sneijder ayrılık iddialarına son noktayı koydu

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ayrılacağı iddiaları ile açıklamalarda bulundu.

Sneijder ayrılık iddialarına son noktayı koydu

Galatasaray'da zor günler geçiren ve neredeyse her hafta ayrılacağı konuşulan Wesley Sneijder, "Galatasaray'da devam etmeyi planlıyorum ve gelecek sezona odaklandım." diyerek haberleri yalanladı.

"TAKIMDA KİMSE PROBLEMLİ DEĞİL"

Spekülasyonlara rağmen sorun olmadığını kaydeden Sneijder, "Ben takım içerisinde bir sorun değilim. Hiç kimse, bu takım içerisinde bir sorun, problem değil. Bizim yapmamız gereken tek şey, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi futbolumuzu oynamak. Soyunma odasında neler yaşandığı speküle ediliyor. Biz bir takımız ve kimsenin birbiri ile sorunu yok. Bundan sonrası için savaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"YÖNETİCİLER DE BENDEN MEMNUN"

Galatasaray'da devam etmeyi planladığını belirten ve gelecek sezona odaklandığını vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Ben Galatasaray'da çok mutluyum ve memnun olmayan bana söylemeli. Şu ana dek bu yönde bir şey duymadım. Galatasaray'ı yönetenlerin de benden memnun olduğunu düşünüyorum. İşimizi yapacağız ve gelecek sezonun ne getireceğini göreceğiz" dedi.

Galatasaray'da Kasımpaşa yenilgisinin ardından Wesley Sneijder'in Igor Tudor ile idman konusunda tartıştığı ve kadro dışı kalabileceği iddia edilmişti.

Galatasaray Lucescu ile görüştü

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER