DÜNYA KUPASI

Sneijder bu habere üzülecek

Louis van Gaal’ın son yaptığı açıklamalara bakılırsa Wesley Sneijder’in Dünya Kupası kadrosuna alınması kolay gözükmüyor..

Sneijder bu habere üzülecek

Galatasaray’a transfer olmadan önce yaşadığı uzun süreli sakatlık Sneijder’in milli takım kariyerini oldukça etkiledi. O sakatlık öncesi takım kaptanı olan yıldız oyuncu daha sonrasında kaptanlığı Robin van Persie’ye kaptırdı.

Van Gaal fiziksel eksiklikleri dolayısıyla Sneijder’i zaman zaman milli takım kadrosuna da dahil etmedi.

Deneyimli teknik adam RNC’ye verdiği röportajda Sneijder hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Normalde forvet arkası oynayan Sneijder’in Galatasaray’da sol kanatta oynamasının kendisinden kaynaklandığını düşünen Van Gaal, “Demek ki Mancini’yi bu konuda ikna edememiş, bunu sorgulaması lazım” diye konuştu.

Van Gaal kadrosundaki bütün oyuncuların kondisyonlarının %100 olmasını istiyor. Sneijder’in Mayıs ayına kadar oynayacağını belirten Van Gaal, “Onu takip edeceğim, ama şu anda onun için herhangi bir karar almadım” ifadesini kullandı.

Sneijder’in milli takıma alınıp alınmayacağı ile ilgili bir görüş de Van Gaal’ın biyografisini yazan Jeroen Visscher ve Jurgen Frumau’dan geldi. Sneijder’in Van Gaal’in istediklerini yerine getirmediğini savunan ikili yıldız oyuncunun Dünya Kupası’na gitma şansının çok az olduğunu dile getirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER