GALATASARAY

Sneijder derbi için eve kapandı

Sneijder, 13 Nisan’daki Fenerbahçe derbisine yetişebilmek için neredeyse tüm hayat standardını değiştirdi.

Sneijder derbi için eve kapandı

Hollandalı yıldız, sabah 9’dan 15’e kadar Florya’da yoğun bir tedavi süreci geçiriyor. Tecrübeli futbolcu, Florya çıkışında da eve kapanarak vücudunu dinlendiriyor.

Sneijder’in inadı inat... Hollanda Milli Takımı’yla çıktığı maçta sakatlanan ve 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan yıldız futbolcu, sınırları zorluyor ve 13 Nisan’daki Fenerbahçe derbisine yetişmek için elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Öncelikle kulüp doktoru Yener İnce, Sneijder’e özel bir program hazırladı. “Ne pahasına olursa olsun derbide oynamak istiyorum” diyen Wesley de, bu programa karşılık olarak ülkesine gitmekten vazgeçti ve tedavisine Florya’da devam etmeye karar verdi. Hollandalı bu doğrultuda, her gün saat 9’dan 15’e kadar tesislerde tedavi oluyor. Bu yoğun ve yorucu programın ardından eve geçen Wesley, dışarı çıkmak yerine vücudunu dinlendirmeyi tercih ediyor. Sağlık ekibi Sneijder’in bu özverisinden oldukça memnun.

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin saati açıklandı

BİRKAÇ GÜN DAHA...

Şu ana kadar tedaviye olumlu cevap veren Sneijder konusunda her şeyin önceden planlandığı gibi gittiği belirtiliyor. Herhangi bir ağrısı sızısı olmadığı ifade edilen Wesley, birkaç gün daha düz koşulara devam ettikten sonra takımla çalışmalara katılabilecek. Bunun için Rize ile oynanacak lig maçı beklenecek. Sneijder’in bu karşılaşmadan sonra çift kale maçlara katılması bekleniyor.

MESAJ ÜSTÜNE MESAJ

Fanatik'in haberine göre; Sneijder sosyal medya hesaplarından taraftara mesaj üstüne mesaj yolluyor. Kötü gidişi durdurmak için birliktelik yaratmak isteyen Wesley, sürekli pozitif ifadeler kullanıyor.

SELÇUK DA ZORLUYOR

Galatasaray’da Fenerbahçe derbisine yetişmek için canını dişine takan tek isim Sneijder değil. Takım kaptanı Selçuk İnan da, 13 Nisan’da sahada olmak adına yoğun çaba harcıyor. Sneijder’e benzer bir sakatlık yaşayan tecrübeli futbolcu, bu sorunu daha geç yaşadığı için dönüş süresi daha uzun gibi görünüyor. Yani Selçuk’un derbiye yetişmesi, Sneijder’e göre daha zor. Ancak o da limitlerini zorlayarak, Fenerbahçe karşısında mücadele etmeye hazırlanıyor.

Yorumlar
TREND HABERLER