GALATASARAY

Sneijder derbide gol atarsa tarihe geçecek

Sneijder, bugün Volkan Demirel'i mağlup etmesi durumunda, Fenerbahçe'ye en fazla gol atan yabancı futbolcu olacak.

Sneijder derbide gol atarsa tarihe geçecek

Dev derbi öncesinde Galatasaray’da gözler Wesley Sneijder'ın üzerinde olacak.

TARİHE GEÇECEK

Bugüne kadar parçalı forma altında ligde ezeli rakibi Fenerbahçe’ye karşı 3 gol atan Wesley Sneijder, bugün de fileleri havalandırması durumunda adını tarihe altın harflerle yazdıracak.

Çünkü Hollandalı futbolcu, sarı-lacivertli filelere en fazla gol atan Galatasaraylı yabancı olacak.

Sneijder, Volkan

HAGİ 2'SİNİ LİGDE ATMIŞTI

Daha önce Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı yabancı futbolcusu olarak gösterilen Gheorghe Hagi, Fenerbahçe’ye karşı 4 gol atmıştı. Ancak bunların sadece 2'sini ligde atmayı başarmıştı.

SEJDİC'İ GEÇECEK

Sneijder, daha önce 3 kez avladığı Volkan'ı bir kez daha geçerse, Sejdic'in rekorunu kırmış olacak. Hatırlanacağı gibi Sneijder, Volkan'a ceza alanı dışından iki jeneriklik gol atmıştı.

Sneijder, Volkan

VOLKAN DA İDDİALI

"Maç günlüğü" kitapçığına açıklamalarda bulunan Volkan, "Alışılagelmiş bir akşam olacak. Biz takım olarak galip gelmekten ve bu geleneği sürdürmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Takım olarak bunun bilincinde ve bu şekilde sahaya çıkacağız. Galatasaray maçı, şampiyonluk hedefimizi ve lig sıralamasını yakından ilgilendirdiği için daha da önem kazanıyor. Biz sahaya  bütün maçları kazanmak için çıkıyoruz. Bu serinin bozulmaması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER